Cele mai avantajate zodii în dragoste în luna iunie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu îți transmite că luna iunie are toate aspectele astrologice necesare pentru a te face mai conștient de propria valoare. Marte și Jupiter în Berbec vor, în primul rând, să te iubești, să te arăți așa cum ești și să îndrăznești mai mult. Și mai vor să nu uiți de pasiune și de curajul de a aborda persoana pe care o placi.

Zodiile cele mai avantajate în ceea ce privește dragostea sunt Berbec, Balanță și Săgetător. Au toate șansele să iubească și să se simtă iubiți. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna iunie vă priește din plin, vă veți simți ca peștele în apă. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine. Aveți mare grijă, însă, la furia pe care o veți simți, căci în luna iunie s-ar putea să iasă la suprafață. E posibil să treceți prin crize, să comentați la orice, pe moment vi se urcă pur și simplu sângele la cap, vă agită și începeți să spuneți lucruri pe care nu ați fi vrut să le spuneți în alte cazuri. Aveți grijă să nu vă vărsați nervii pe nimeni. Veți spune lucruri care dor, s-ar putea să faceți reproșuri, să vă certați cu partenerul de viață, dar și cu colegii de la muncă. Vi se reactivează nevoia de a fi cineva, de a fi văzut și asta nu este un lucru rău, faceți pasul acela înainte, pasul la care visați de mult timp. Pentru a-l face în mod sănătos, astrologul Daniela Simulescu vă recomandă sport, mișcare, călătorii, aveți mare nevoie de asta. Bucurați-vă de viață, faceți-vă și anumite plăceri, cumpărați-vă ceva pentru voi. E ca și cum a început un sezon nou în viața voastră. 

Dacă sunteți într-o relație, pentru voi dragostea, cel puțin în primele trei săptămâni ale lunii iunie, trece prin stomac. Veți discuta foarte mult și foarte des despre bani. Marte o să vă agite și o să vă aducă conflicte. S-ar putea să „vi se urce sângele la cap cu privire la anumite situații”. Evitați orice formă de violență în cuplu, gândiți-vă că astral, sunteți predispuși la asta, așa că mai bine folosiți-vă energia pentru a pleca în excursii, aventuri, drumeții, plimbări lungi, ieșiri cu bicicletele, mențineți-vă ocupați. 

Pentru cei care sunt singuri, dacă întâlniți pe cineva în prima parte a lunii, o să fiți puțin materialiști, mai mult decât calitățile persoanei, o să vă intereseze statutul financiar al acesteia, veți fi și foarte pretențioși, o să vă așteptați să ieșiți în oraș în locuri foarte elegante, extravagante chiar. Nu vă grăbiți dacă veți cunoaște pe cineva, stați mai încet, nu vă aruncați din prima în relație chiar dacă aveți foarte mult curaj. Nu săriți să spuneți gata: „e alesul”, „e aleasa”. Însă, pentru voi, în ansamblu, e o lună foarte bună din punct de vedere amoros.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Trăiți din plin luna iunie, aveți atât de multă poftă de viață! Atât la serviciu, dar și în relații aveți șansa să vă comportați precum niște adolescenți. Cunoașteți oameni, ieșiți în oraș, intrați în diverse parteneriate, aveți nevoie să spuneți ce anume nu vă mai convine în relații. Sectorul relațional este foarte bine aspectat. Puteți să participați la tot felul de evenimente. Este o lună extraordinară pentru a socializa și pentru a face cunoștință cu tot felul de oameni. Deisgur, pot apărea și conflicte, vorbe spuse la nervi. Cum Venus este în casa a 8-a, este o lună în care vă puteți bucura de ceva artificii în dormitor, iar orice ceartă se poate încheia într-o împăcare dulce. E o lună plină de senzualitate, de intimitate, de bucurie. Profesional, va fi mai bine spre sfârșitul lunii. Până pe 21 iunie stați foarte bine relațional, iar după 21 puteți să înclinați balanța către profesional. Luna plină de pe data de 14 iunie vă poate aduce energia necesară plecării într-o călătorie. Pe 29 iunie s-ar putea să doriți să începeți ceva nou.

Pentru cei într-o relație luna aceasta este wow! Orice lucru rău vi se pare că se întâmplă relațional, pur și simplu vă va aduce o ocazie. Orice ceartă, orice conflict, orice situație neprevăzută nu va face decât să lege relația mai mult. Asta nu înseamnă că trebuie să căutați conflicte, ceartă și nod în papură din orice. Veți avea parte de un nou tip de conexiune, ca și cum se întâmplă ceva fantastic, apare o nouă doză de prospețime, doză de nebunie, plecați împreună, faceți lucrurile în mod spontan, neașteptat. „Hai să mergem să vedem apusul împreună”, vă vine deodată să spuneți, vă luați de mână și plecați.

Pentru cei singuri, ei bine, veți o lună a bucurie, a flirtului a plăcerilor și a șanselor imense de a vă îndrăgosti la prima vedere, la colț de stradă, vi se aprind călcâiele într-un mare fel în luna iunie.Vă bucurați de orice atenție primită și sunteți gata să vă aruncați cu tot sufletul într-o relație. Aveți grijă, totuși, să evitați relațiile de tip „tampon”. Nu vă luați un nou partener doar ca să vă vindecați de fostul. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna iunie este pe placul vostru, Soarele este în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, Mercur se va întoarce și el în casa a 7-a. La voi trebuie să fie vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să fie o joacă, o aventură, să o țineți din bucurie în bucurie. Mergeți la evenimente, cochetați. E o lună bună și pentru a petrece timp cu copiii sau pentru a concepe dacă vă doriți copii. Este o lună bună și pentru investiții. Veți putea găsi idei bune pentru a face bani. Veți emana vibrație pozitivă, pasiune, iar starea voastră atrage, vinde. Vă veți face plăceri, însă plăcerile astea pot însemna cheltuieli, e posibil să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, așa că puțină atenție aici. Puteți reaprinde focul pasiunii dacă aveți o relație de mai mult timp. Îndrăzniți mai mult. Dacă relație nu vă funcționează, nu vă temeți, rupeți-vă, treceți peste frică.  Există risc pentru infidelități.

Viața voastră amoroasă este plină de scântei, artificii, iubire peste tot, inimioare, cum să mă îmbrac, cum să arăr când ies în oraș astfel încât să fiu văzut și admirat, la ce evenimente să mă duc. Pentru toți cei cu marcaj de Săgetător apare nevoia de visare, dorință de flirt, căutați ocazia de a vă simți atractivi. Chiar dacă sunteți într-o relație, aveți nevoie să fiți admirați, să flirtați, să vă uitați în jurul vostru și să vedeți cine anume vă place. Simțiți nevoia să fiți răsfățați, să participați la petreceri, să vă fie viața o mare distracție în care mergeți în pas de dans. Descoperiți propria senzualitate sau redescoperiți relația cu trupul vostru căruia îi acordați mai multă atenție decât de obicei. Cei cu marcaj de Săgetător care nu se simt îndrăgostiți în iunie, care nu simt plăcerea de a trăi, care nu profită de tot ce le dau astrele, înseamnă că greșesc undeva, ar trebui să vadă dacă sunt pe calea pe care ar trebui să fie, de fapt. 

Ai citit și despre cele șase zodii care vor avea o vară memorabilă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel