Cele ȘASE zodii care vor avea o vară memorabilă!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice vara 2022. 

Fără îndoială, vara aceasta este marcată de tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului. Ceea ce înseamnă că este o ocazie bună pentru noi de a recupera timpul pierdut în timpul pandemiei. Să ieșim, să participăm la evenimente, și să ne bucurăm de viață! Să uităm pentru o clipă toate clipele grele din ultimii ani. Și să ne dăm seama că unele aspecte nu le putem schimba. Și că pe unele chiar le putem îmbunătăți. 

Jupiter are obiceiul să umfle, așa că oferă-i poftă de viață și vei vedea că îți va oferi multiple motive să te bucuri!

Ai citit articolul Tu ce ZEU sau ZEIȚĂ ești în funcție de zodia ta?

Berbec/Ascendent în Berbec

Cum Jupiter te vizitează în mod direct până pe 28 iulie, îți dai seama că vei primi un multe oportunități de la astre. Pe care ar fi bine să le folosești, să le investești în propria persoană. Jupiter are darul să fie bun mai ales atunci când debordezi de încredere. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, nu neglija această vară! Și atenție, nu te gândi doar la distracție și petrecut, ci la toate aspectele!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În vara aceasta vei face numeroși pași. În carieră, în relație, în educație. Jupiter va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te provoace și să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. Dar care să te facă și mai încrezător în planurile pentru viitorul apropiat. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Unele memorabile chiar. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Încearcă să oferi sens oricărei călătorii. 

Leu/Ascendent în Leu

Chiar dacă e vară și trebuie să pleci în vacanță, să te distrezi, ție îți stă mintea la altceva. La o afacere, la noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau la plecarea/întoarcerea în țară. Trebuie totuși să ai grijă la oamenii care îți vor fi parteneri în demersurile tale. Să nu ai încredere în cineva doar pentru că pare că știe mai multe ca tine. Astrele îți recomandă să nu refuzi nicio invitație în vara aceasta!

Balanță/Ascendent în Balanță

În următoarele luni poți avea o iubire de-o vară, îți poți cunoaște partenerul ideal, îți poți organiza nunta mult visată sau vei putea trece peste o despărțire dureroasă astfel încât să ieși din nou la agățat. Este posibil să cunoști mai multe persoane în același timp. Cert este că nu vei dori să faci nimic important singur și că îți vei întoarce privirea și energia către sectorul partenerial. De altfel, Jupiter te va face să zici "următorul" mai repede decât te-ai fi așteptat, mai ales dacă nu ești respectat. Vei avea fler la negocieri. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vara lui 2022 va fi una de neuitat pentru tine! Și dacă tot ai atâtea beneficii astrale, ce ar fi să începi să te bucuri cu adevărat de viață? Jupiter va tranzita casa veseliei. Deci petreceri, evenimente, iubire, dans, creativitate, romantism, aventură. Le poți avea pe toate! În plus ai mari șanse să să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În următoarele luni, îți vei aminti cum este să fii copil! Te vei bucura și vei dori să te exprimi fără condiționările unui om matur. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai parte de un aspect benefic între Jupiter și Saturn din semnul tău pe tot parcursul verii. Ceea ce înseamnă că te vei descurca indiferent de posibilele tensiuni. Ba mai mult, această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să mai scoți creierul de la naftalină. Vei fi precum un copil când vei călători sau când vei participa la un eveniment. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe. Poți călători mai mult. Orice schimbare este binevenită. 

Echipa Astrosens.ro vă urează o vară minunată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel