Cele mai bune cristale și pietre pentru a vindeca chakra rădăcină

astrosens Team | Dată: 08 sep, 12:29 | Categorie: Wellness
Cele mai bune cristale și pietre pentru a vindeca chakra rădăcină (sursa foto: Pexels)
Cele mai bune cristale și pietre pentru a vindeca chakra rădăcină (sursa foto: Pexels)

Este posibil să fi auzit sau văzut multe despre chakre care să ajute la echilibrarea și alinierea lor pentru o sănătate și o stare de bine optimă, dar ce este mai exact o chakră? Şi cum poţi folosi cristalele pentru vindecarea lor?

Chakra este descrisă drept un concept filosofic care se referă la puncte sau cercuri de energie care, conform medicinei indiene tradiționale, ar exista în corpul uman. Filozofia ne spune că avem șapte dintre aceste puncte de energie în corpurile noastre, aliniate de-a lungul coloanei vertebrale. Se spune că fiecare chakră gestionează anumite energii, emoții și organe în interiorul sinelui nostru fizic și spiritual. 

Chakra rădăcinii este prima noastră chakră și se află la baza coloanei vertebrale. Se spune că este centrul de împământare, autoconservare și securitate. Prin urmare, dacă această chakră nu este aliniată, s-ar putea să vă simțiți anxios cu privire la viața voastră, instabil în deciziile și relațiile voastre sau dezrădăcinat. În timp ce există multe modalități de vindecare orientate spre echilibrarea energiei chakrelor voastre, o modalitate de a face acest lucru singur este cu cristale și pietre.  

Cristalul potrivit pentru vindecarea chakrei rădăcină

Dacă sperați să aduceți echilibru chakrei rădăcinii, există anumite cristale și pietre ale căror proprietăți sunt cele mai bune pentru energia acesteia.

Primul este jaspul roșu. Se spune că această piatră te va stabiliza în propria ta putere, te conectează la adevărata ta energie și te ajută la luarea deciziilor și la depășirea provocărilor.

Turmalina neagră este, de asemenea, utilă pentru chakra rădăcinii, deoarece este excelentă la respingerea energiilor vibraționale mai mici, precum și la protejarea dvs. împotriva energiilor exterioare sau a forțelor care ar putea să vă scoată din aliniament, asigurându-vă mai bine că deciziile și sentimentele sunt ale voastre.

Granatul este o altă piatră excelentă pentru echilibrarea chakrei rădăcinii. Culoarea roșu-burgund intens a granatului se potrivește cu culoarea energiei asociate cu chakra rădăcinii, iar această piatră ajută la asigurarea stabilității emoționale, la satisfacerea nevoii noastre de apartenență și, de asemenea, la sincronizarea și armonizarea energiilor corpului. Este, de asemenea, asociat cu chakra rădăcinii, atât datorită culorii sale, cât și a proprietăților sale, care includ capacitatea de a spori vitalitatea și energia fizică.  

sursa: The List

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play