Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Află cu cine te potrivești în funcție de zodie!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Ești curios cu ce semn se potrivește zodia ta? Află chiar acum care sunt cei mai compatibili nativi ai zodiacului și ce aprinde flacăra dintre aceștia!

Există o mulțime de întrebări pe care le punem cu toții pentru a găsi acea persoană specială în viața noastră, fie că este vorba de un prieten sau de o persoană semnificativă, și putem apela la astrologie pentru a obține răspunsuri. Chiar dacă astrologia este sau nu reală, mulți oameni cred în ea sau cel puțin sunt curioși cum funcționează.

Cu toții avem nevoie de puțin ajutor în departamentul iubirii din când în când, așa că de ce să nu vedem ce ne spun astrele? Dacă ești interesat să afli cu ce semn zodiacal ar trebui să te întâlnești, ești norocos.

Am pregătit o listă cu nativii care formează cele mai bune cupluri!

1. Berbec și Vărsător

 • Berbecul și Vărsătorul formează o pereche dinamică și incitantă. Nu există momente de plictiseală între acești doi nativi, deoarece sunt mereu deschiși la aventură, atât în intimitate, cât și în afara ei. Ei adoră să încerce lucruri noi împreună și să se asigure că se distrează la maxim. În plus, le place să lucreze ca o echipă în tot ceea ce fac.
 • În ciuda provocărilor, acești doi parteneri rămân uniți și se bucură mereu de prezența celuilalt. Cu toate acestea, înțeleg importanța petrecerii timpului separat, atât cu prietenii, cât și în activități individuale.

Superstiții de Ziua Îndrăgostiților. Ce semne poți primi în această zi

2. Taur și Rac

 • Taurul și Racul se înțeleg perfect. Aceste două semne zodiacale se potrivesc de minune datorită conexiunii strânse pe care o împărtășesc atât la nivel fizic, cât și emoțional. Își cunosc profund unul pe celălalt, ceea ce consolidează legătura lor pe măsură ce relația avansează. Există, de asemenea, o mare apreciere reciprocă, deoarece ambele semne apreciază cine este celălalt și ce aduce în relație. Această pereche este puternică deoarece știe să se completeze reciproc cu ușurință, rezultând într-o iubire durabilă și deosebit de valoroasă.

3. Gemeni și Vărsător

 • Gemenii și Vărsătorul au o conexiune mentală și emoțională intensă. Se înțeleg perfect unul pe celălalt, ca și cum s-ar cunoaște de ani de zile, chiar dacă au petrecut doar luni (sau săptămâni) împreună. Aceste două semne zodiacale sunt mari admiratori ai creativității și ideilor, pe care le discută constant între ei: "Ar trebui să mergem mâine în munți?" "Să avem picioare de broască la cină!"
 • Chiar dacă sunt foarte apropiați și își petrec cât mai mult timp împreună, amândoi își apreciază și independența. Dar acest lucru nu afectează relația, deoarece amândoi înțeleg importanța timpului petrecut separat pentru a întări legătura.

4. Rac și Pești

 • Racul și Peștii sunt două semne de apă și au o legătură cosmică imensă. Se completează perfect, deoarece fiecare știe exact cine este celălalt și sunt mândri de asta. Aceste semne au, de asemenea, o înțelegere profundă a propriei lor persoane, ceea ce le permite să formeze ușor o legătură solidă. În plus, au trăsături individuale foarte compatibile care se îmbină armonios. Peștii sunt deschiși la conexiuni, în timp ce Racul se dedică să-i îngrijească pe cei dragi. Această armonie duce la o conexiune mentală profundă, care nu poate fi distrusă ușor.

Povești tragice de dragoste din mitologia greacă. Zeii au putut avea totul, mai puțin iubire

5. Leu și Săgetător

 • Intensitatea este la cote înalte între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne iubesc viața și apreciază partenerii care simt la fel. Sunt pasionați de realizările lor și se încurajează reciproc în atingerea oricărui obiectiv sau vis. Fiind amândouă semne de foc, se înțeleg profund, ceea ce facilitează relația.
 • Această pereche este atât de distractivă, încât toți doresc să fie în preajma lor. Pasiunea acestor semne pentru viață, dragoste și unul pe celălalt este extrem de captivantă.

6. Fecioară și Taur

 • Fiind ambele semne de pământ, Fecioara și Taurul se completează perfect. Sunt relaxați și practici în viața de zi cu zi, ceea ce face relația lor liniștită și stabilă. Sinceritatea și integritatea lor le fac persoane remarcabile în relații serioase și de lungă durată.
 • Nu există altă pereche mai devotată unul altuia decât Fecioara și Taurul. Împărtășesc aceleași valori și caracteristici, ceea ce le permite să se înțeleagă cu adevărat.

7. Balanța și Gemeni

 • O relație între acești doi nativi este formată dintr-o puternică conexiune intelectuală. Ambele sunt semne de aer și sunt profund implicate în stimularea mentală. Mintea este ceva foarte interesant și sexy pentru ei, iar ei se bucură să afle mai multe despre ea pe măsură ce trece timpul.
 • Aceste semne oferă, de asemenea, o mare înțelegere și apreciere reciprocă, ceea ce îi face să fie o potrivire excelentă. Și în ceea ce privește armonia, știu cum să o mențină. O astfel de pereche se bucură să păstreze pacea în relația lor, oferind prietenie, cunoștințe și înțelegere unul altuia.

8. Scorpion și Rac

 • Uneori, având două persoane pasionale într-o relație nu funcționează. Cu toate acestea, dacă o persoană este Scorpion și cealaltă este Rac, poate fi perfect. Aceste două semne de apă sunt intense în ceea ce privește emoțiile, dar acest lucru pare să le facă chiar mai compatibile.
 • Scorpionul și Racul se hrănesc reciproc cu pasiunea lor, ceea ce le permite să funcționeze bine împreună atunci când sunt asociați. De asemenea, sunt profund devotați unul celuilalt și oferă un sistem de suport extraordinar. Ambele împărtășesc moravurile foarte similare și sunt grijulii unul față de celălalt și față de cei din jurul lor.

Ce rasă de câine ți se potrivește în funcție de zodie

9. Săgetător și Berbec

 • Săgetătorul și Berbecul sunt ambele semne de foc, așa că poți să te aștepți la o pasiune serioasă între cei doi, formând o pereche explozivă. Ei au o cantitate incredibilă de energie pe care o aduc în relație, care devine și mai puternică pe măsură ce relația înflorește. Și amândoi apreciază entuziasmul sălbatic al celuilalt pentru persoană și viața din jurul lor. În timp ce în unele cazuri polii opuși se atrag, aceste două semne arată că a fi mai asemănători poate să vă apropie chiar mai mult. Acesta este un cuplu care poate trece prin orice viața le aruncă în cale, și o vor face împreună, cu un entuziasm serios.

10. Capricorn și Taur

 • Există un motiv pentru care aceste două semne au fost raportate că au mai multă chimie decât oricare dintre celelalte semne astrologice. Capricornul și Taurul au ceva la care majoritatea doar visează: adorație nesfârșită. Acești îndrăgostiți vor fi împreună pentru totdeauna și se bucură efectiv de compania celuilalt până la sfârșit.
 • Motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă este pentru că au un respect și o dragoste sinceră unul pentru celălalt, pe care doar sufletele pereche adevărate le pot oferi. Admirarea lor pentru celălalt este aproape tulburătoare, dar și incredibil de atingătoare.

Cele mai importante cărți de DRAGOSTE din tarot. Ce semnificații au?

11. Vărsător și Gemeni

 • Vărsătorul și Gemenii sunt ambele semne de aer care au o conexiune psihologică puternică. Și merge adânc - foarte adânc, ca și cum își termină unul altuia propozițiile. Relația lor este aproape mistică pentru că este una pe care nimeni altcineva nu o poate înțelege. Până la urmă, doar ei știu ce se întâmplă în mintea lor și în mintea celuilalt.
 • Ei știu ce funcționează pentru ei și nu le pasă că alții ar putea să nu vadă. Și în timp ce ambele semne au un simț puternic al individualității, nu permit să își afecteze relația. De fapt, doar o întărește. Dar, în cele din urmă, acești doi aleg să meargă prin viață ținându-se de mână, pentru că ar prefera să fie împreună decât separat.

12. Pești și Scorpion

 • O altă pereche care este foarte intuitivă unul pentru celălalt este cea formată din Pești și Scorpion. Aceste două semne zodiacale pot intra în mintea celuilalt și știu ce gândesc aproape la fel de bine ca și cum ar gândi ei înșiși. Dar nu sunt interesați doar de inteligență. Amândoi au o dorință de a înțelege trupul și sufletul celuilalt și de a învăța ce îl face pe celălalt să vibreze.
 • Vor să afle totul despre celălalt pentru că au un respect atât de mare pentru celălalt semn. Pasiunea este pe culmile cerului cu această pereche, și nu se tem să fie romantici, indiferent cât de meloși și exagerați ar părea.

Vă reamintim că zodia nu este neapărat factorul cel mai important într-o relație. Cheia reală a succesului în cuplu este iubirea!

Citește în continuare RITUALURI și AFIRMAȚII de iubire. Folosește aceste practici pentru a fi înconjurat de dragoste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel