Cele mai norocoase CINCI zodii pe final de săptămână. Te afli pe listă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Până pe 27 iunie, Mercur se află în semnul Gemenilor. Iată care sunt cele mai favorizate cinci semne de zodiac, pe finalul acestui tranzit!

Planeta comunicării, Mercur, și-a început tranzitul în semnul Gemenilor la data de 11 iunie. În acest semn pe placul său, va rămâne până pe 27 iunie. Aceste zodii încă au timp să se bucure de efectele unui tranzit important.

De asemenea, ne este permis să fim curioși, mai flexibili decât de obicei. O să punem pe primul loc comunicarea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mai ai câteva zile la dispoziție cu Mercur în tranzit prin Casa a 3-a, ce ține de schimburi și comunicare. Așadar, ai capacitatea de a-ți împărtăși cu ușurință ideile și planurile. Foarte important, îți este mai ușor să discuți cu oamenii, să pui întrebări și să afli răspunsuri la ele. Această curiozitate debordantă te poate ajuta mult, așa că pune-o în practică - cât încă mai ai vreme!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cel mai probabil, te-ai bucurat de Mercur în semnul tău. Și încă mai ai timp să o faci. Ești mai liniștit, mai curajos, ai idei bune și știi cum să te bazezi pe capacitățile tale intelectuale. Mintea îți merge și ești capabil să iei decizii bune în acest interval. Profită!

Leu/Ascendent în Leu

Mercur e la tine în Casa a 11-a, a planurilor și a prietenilor. O să fii extrem de sociabil! Te integrezi ușor, afli informații utile, te descurci pe plan profesional.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Mercur în Casa a 9-a, ești bun la studii! Te interesează vacanțele, călătoriile, mergea îți minte de minune și ai obiective clare. Discuțiile cu cei experimentați te ajută mult.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur este în Casa a 4-a, a familiei. Știi să asculți ce spun ceilalți și nu le negi realitatea. Mai mult, știi să fii vulnerabil și le permiți și celorlalți același lucru.

Citește și: Care sunt traumele majore ale fiecărui semn din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel