Cele mai spirituale dar și cele mai puțin spirituale semne din zodiac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Dacă ești un om spiritual, se consideră că ești capabil să crezi într-o forță mai puternică decât tine. Adesea, spiritualitatea este asociată și cu credința în anumite zeități, deși nu este o regulă. Chiar și ateii pot fi persoane sprituale. Spiritualitatea face referire la credința într-o putere superioară tuturor. 

Din fericire, spiritualitatea aduce numeroase beneficii în viața noastră, ca indivizi. Chiar dacă unii sunt mai spirituali, iar alții mai puțin, există o doză de spiritualitate în viața fiecăruia dintre noi. Spiritualitea promovează pauza de la iubirile materialiste și îndreptarea către scopuri profunde și cu însemnătate.

Iată cum se clasifică cele 12 semne din zodiac, în funcție de gradul lor de spiritualitate! Vom porni de la cel mai mic nivel de spiritualitate, până la cel mai înalt.

1. Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Știm despre Fecioare că sunt atrase de lucrurile materiale. Ba chiar că le place luxul, așa că nu pun mare preț pe împlinire sau pe perspectivele diferite asupra vieții. Spre deosebire de alte semne spirituale din zodiac, Fecioarele vor pune accent pe faimă sau pe bani, pe care le consideră trăsături ale succesului.

Din acest motiv, Fecioarele sunt cele care vor să lucreze cât mai mult, ca să aibă confort material. De cele mai multe ori, persoanele care aparțin acestui semn de pământ sunt considerate a fi cel mai puțin spirituale din zodiac și întâmpină probleme precum tulburările de somn, stres excesiv sau depresie.

2. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cei din zodia Berbec sunt oameni care pun preț pe atenția și grija din partea celorlalți. După Fecioară, sunt considerați cel mai puțin spiritual semn din zodiac. Deși sunt foarte sociabili și sunt obișnuiți să primească mereu complimente sau laude, este posibil ca nu toată lumea să-i placă. Faptul că nu atrag atenția îi poate irita pe Berbeci.

Se întâmplă ca Berbecii să pună accent pe faimă, deci pe un lucru mai superficial, ceea ce contravine normelor spiritualității.

3. Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii sunt semne practice din zodiac. Deci, nu acordă atenție la ceea ce spun oamenii despre ei și nici nu au așteptări mărețe de la viață sau de la cei din jur. Astfel, se pot încadra cu ușurință în categoria semnelor spirituale.

Singura slăbiciune a Racilor sunt emoțiile. Pot suferi des de probleme în dragoste sau din cauza relațiilor. Deși sunt nativi puternici, pot deveni slabi când vine vorba de dragoste.

4. Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt semne emoționale, iar această trăsătură se vede mai ales în personalitatea lor. Nu sunt semne foarte spirituale, de aceea pot fi afectate de lucruri mărunte sau de emoții copleșitoare.

Pot să prefere și luxul și lucrurile materiale, iar lipsa spiritualității îi poate face să fie mai slabi, din punct de vedere mental.

5. Capricorn (22 decembrie - 21 ianuarie)

Vorbim despre Capricorn, un semn matur, înțelept și foarte organizat. De regulă, acești nativi devin slabi sau mai vulnerabili doar în momentul în care viața îi lovește. Capricornii sunt văzuți ca semne destul de spirituale, astfel încât reușesc să se redreseze.

O minte spirituală este entuziastă și pozitivă, care nu se lasă afectată intens de eșecuri sau de respingeri.

6. Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Gemenii nu posedă un grad înalt de spiritualitate. Cel mai des, pot avea un interes mărit asupra obținerii succesului din punct de vedere material. Sunt competitivi și se lasă influențați de acest aspect. Mai mult, acest semn de aer vrea să devină mai bun decât cei din jur, ca să fie plăcut și admirat.

La fel ca Berbecul, Gemenii suferă dacă nu sunt pe placul tuturor. 

7. Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Nici Balanțele nu se remarcă printr-un grad de spiritualitate ieșit din comun. Sunt atrași de stilul de viață luxos și le plac lucrurile materiale. Chiar și eșecurile mici îi pot influența pe nativii acestui zodii, pentru că au o înțelegere și o acceptare destul de scăzută a spiritualității.

8. Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Scorpionii au un nivel de spiritualitate mediu spre mare. Chiar dacă tind să-și piardă controlul asupra minții, nu sunt atât de atrași de sfera materială a lucrurilor și preferă un stil de viață simplu. Singurul moment în care uită de spiritualitate este acela în care întâmpină probleme cu furia.

Totuși, Scorpionii înțeleg lumea, au o minte puternică și sunt în întregime conștienți de viața lor.

9. Leu (23 iulie - 23 august)

Leii sunt văzuți ca semne neînfricate, cu o minte puternică și foarte hotărâți. Sunt semne spirituale, care au capacitate de control atât asupra lucrurilor din jur, cât și asupra minții lor. Leii sunt capabili să își folosească întotdeauna mintea, astfel încât să profite la maximum de ea.

Nu în ultimul rând, Leii sunt conștienți de aspectele care îi pot face slabi sau puternici, așa că sunt tot timpul în căutare de îmbunătățiri pe plan mental.

10. Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Nativii Săgetător sunt foarte spirituali. Munca și avuțiile nu sunt în lista priorităților pentru ei, ba din contră. Sunt relaxați și le face plăcere să se bucure de viață. Vorbim despre persoane înțelepte, cu o minte puternică și plină de cunoștințe. Acești nativi tânjesc după fericire și nu sunt interesați de lux sau opulență.

11. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt semnele extrem de spirituale ale zodiacului. Au o minte puternică și foarte creativă, așa că nu se încred în faimă, bani sau putere. Sunt, mai degrabă, interesați de creșterea de sine și nu de o viață îndestulată. Pot să realizeze orice cu mintea lor.

12. Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Din categoria celor mai spirituale semne fac parte Vărsătorii. Se încred în spiritualitate și simt profund toate lucrurile din jur. Faptul că sunt semne intelectuale îi ajută să fie conectați cu spiritualitatea. Nu își iau fericirea din succesul material, ci din ajutorul pe care îl oferă celor din jur. Din acest motiv, Vărsătorilor le place să facă parte din diferite organizații filantropice.

Îi ajută pe cei din jur și consideră că au o responsabilitate față de societate.

Vezi și: Care sunt îngerii păzitori ai zodiei tale și cum poți să comunici cu ei?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel