Cele PATRU semne zodiacale afectate de Luna Plină în Fecioară de pe 7 martie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Astăzi, pe lângă faptul că Saturn își începe tranzitul în semnul Peștilor, avem și o Lună Plină în semnul Fecioarei. Iată care vor fi cele mai afectate semne din zodiac!

Pe 7 martie, avem o Lună Plină în Fecioară. Când vorbim despre Luna Plină, Soarele și Luna se află într-o opoziție. De această dată, Soarele va fi în Pești, iar Luna în Fecioară.

Fiindcă avem Luna Plină în Fecioară și Soare în Pești, putem discuta despre o axă a vindecării și a suferinței, dar și despre o axă a dezinformării și a tot ce ține de profesional, compasiune sau sacrificiu. Cu toate acestea, urmează o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un anumit domeniu în care îți desfășori activitatea. Dar nu va fi deloc ușor.

Totodată, când aducem în discuție arhetipul Fecioarei, vorbim despre matematică, optimizare și eficientizare. În cazul arhetipului Peștilor, vorbim despre haos, confuzie și dizolvare. Când aceste două semne se află în opoziție, vor fi nevoite să negocieze. Care este tematica principală a acestei Lune Pline?

Poate fi anxietatea, dar și neacceptarea propriilor noastre limite. În esență, trebuie să înțelegem și să învățăm că nu avem cum să le facem pe toate.

Luna Plină îi va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În semnul Gemenilor, Luna o să activeze axa 4-10. Aceeași axă va fi activată și de intrarea lui Saturn în Casa a 10-a, a carierei și a statutului. Din acest motiv, vei fi nevoit să îți asumi o anumită responsabilitate. Dar este vorba și despre neacceptarea unor limite.

Poți observa că o să devii anxios sau destul de panicat și sperios. Ar fi bine să te calmezi și să nu te duci cu gândul până la cele mai negre scenarii, fiindcă acest lucru îți poate dăuna, mai ales pe partea emoțională. În această zi, ar fi recomandat să păstrezi un echilibru serios între viața personală și latura profesională.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ce vor pătimi Fecioarele în această zi? Ei bine, este clar că Luna Plină este în semnul tău. Așadar, te poate nemulțumi orice din jur. Dar nu ai motive reale. Te superi pe cei din jur că nu fac ceva așa cum te-ai fi gândit tu să faci. Ai face mai bine să îți concentrezi atenția asupra persoanei tale. Nu te mai contamina cu ceea ce fac alții și nu trăi prin ceea ce fac ei.

Din nefericire, aceste stări și comportamente te pot îmbolnăvi. Pe lângă Luna Plină în Casa întâi, ai și Soarele și Saturn în Casa a 7-a. Iar aceste aspecte îți pot dăuna nespus dacă te lași pradă nemulțumirilor și anxietății. Ține cont de un lucru: Așa cum te simți pe interior, la fel îi vei atrage și pe cei din jurul tău.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astăzi, pentru Săgetători, Luna Plină o să aibă loc în Casa a zecea. Mai mult, se poate ca la locul de muncă să aibă loc niște evenimente care nu îți convin atât de mult. Însă, reține faptul că tu le vei da o importanță mult mai mare decât este cazul.

Tot la serviciu, este posibil să vrei niște aliați de partea ta, dar nu îi găsești. Ba mai mult, poți să fii privit cu suspiciune de către colegi, superiori sau șefi. Ce trebuie să nu faci azi? Nu încerca să creezi revolte, fiindcă nu este momentul. Poți realiza că deși totul merge strună pe plan profesional, dar acasă nu este așa, degeaba te străduiești.

Peşti/Ascendent în Peşti

Da, ziua de azi va fi cu adevărat importantă pentru nativii Pești sau cei cu ascendent în Pești. În afară de Luna Plină în Fecioară, Saturn începe să îți tranziteze semnul. Până în 2026, o să devină o tematică foarte importantă tot ce înseamnă "tu" versus "eu."

Mulți dintre acești nativi trebuie să aibă o atenție mărită la parteneriatele lor, dar și la timpul pe care îl investesc în ele. Ia în calcul timpul sau efortul depus în relație sau în căsnicie, de exemplu. Poate o să îți dai seama când ar fi bine să faci un pas în spate sau când trebuie să te liniștești.

Da, o Lună Plină precum cea în semnul Fecioarei te învață să trăiești cu mai puțin. Te maturizează. Îți permite să îți cunoști mai în detaliu și limitele.

Îți recomandăm să citești și: 7 lucruri de știut despre tranzitul lui Saturn în Pești. Care sunt atenționările Astrologului Daniela Simulescu?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel