Cele PATRU ZODII afectate de eclipsa de pe 30 aprilie / Luna Nouă în Taur

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan efectele pe care le va avea eclipsa de pe 30 aprilie asupra unor zodii. 

Eclipsa de Soare de pe 30 aprilie coincide cu Luna Nouă în Taur. Evenimentul se petrece în același timp cu cea mai romantică zi a anului sau „iubibilă” dacă vreți, având în vedere conjuncția Venus - Jupiter. Totodată, având un Ascendent în Capricorn în harta momentului, ceea ce începem acum va fi de durată. 

citește aici ce ai putea să faci cu ocazia zilei de 30 aprilie, care sunt recomandările astrologului Daniela Simulescu.

Cele mai afectate și provocate zodii sunt: Taur, Scorpion, Leu și Vărsător!

Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor.

Mare atenție și la gelozie, posesivitate, frustrare, manie, paranoia deoarece acestea nu sunt eclipse simple, sunt zguduite de Uranus și Saturn.

Multă grijă la bani, la cheltuieli, la inflație – dar la inflația din viața noastră – adică unde trebuie să pompăm bani ca să salvăm situația.

Taur / Ascendent în Taur

Taurii ar putea fi provocați pe partea de sănătate, deci mare atenție la stres și la grijile pe care și le vor face. Ei vor trece mult mai ușor peste provocări dacă își schimbă pur și simplu stilul de viață, dacă se redefinesc. Au șansa să se reinventeze, să își vadă din nou valoarea. Este și o oportunitate de a-și schimba look-ul sau de a schimba serviciul, ceva care nu mai are valoarea pe care o avea la un moment-dat poate fi lăsat acum în urmă. 

Leu / Ascendent în Leu

Leii s-ar putea să aibă probleme la serviciu și să își strângă pur și simplu lucrurile și să plece. Există opțiunea unei noi cariere, însă pentru asta au nevoie de multă răbdare. Lucrurile nu se rezolvă de azi pe mâine. Totodată, aceste evenimente astrologice vin să le arate din nou că nu sunt atotputernici, că depind de lumea în care trăiesc, că e nevoie să mai lase deoaparte frâiele și implusul de a controla totul. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Problemele sunt în jurul relațiilor. Mulți dintre Scorpioni stau în relații toxice și nu vor să schimbe nimic. Poate că este cazul să nu se mai victimizeze. Poate e cazul să își asume deciziile, să aibă mai multă grijă la ceea ce spun și la ceea ce fac și să nu mai aștepte doar de la cei din jurul lor să se schimbe. Sunt multe semnale care li se vor arăta acestora și de care ar trebui să țină cont, însă un lucru e clar, totul pleacă de la ei înșiși!

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Vărsătorii ar face bine să practice iertarea și acceptarea, să lase chestiunile legate de familie așa cum sunt, să nu se mai macine cu nicio informație aflată, efectiv să înțeleagă că suntem unici, că așa cum ei au o viziune și o atitudine unică asupra vieții așa pot avea și ceilalți. Ar putea să se ocupe de casă, de grădină, de redecorarea unei camere sau să cumpere ceva mobilier. Asta îi va detensiona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel