Cele PATRU zodii afectate de Mercur în Vărsător: "Poți lua decizii grele"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 11 februarie, Mercur și-a început tranzitul în semnul Vărsătorului, unde va sta până la 3 martie. Află care sunt cele PATRU zodii afectate de acest tranzit și la ce trebuie să se aștepte.

 

Planeta comunicării, Mercur, a scăpat în sfârșit de semnul contaminat al Capricornului. Pe 11 februarie, această planetă a început tranzitul în semnul Vărsătorului, unde o să stea până la 3 martie. Trebuie să știm că acest tranzit nu o să fie întâmplător! De ce? Fiindcă va acționa întocmai ca un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn al Vărsătorului, pe 7 martie.

De fapt, Mercur în Vărsător vrea de la noi să ne gândim. Să discutăm mai mult despre ce avem de făcut în viitorul apropiat. Dar să o facem într-un mod cât mai pragmatic și optimist, în același timp. Își dorește să fim mai vizionari, mai maturi și mai toleranți, mai ales când vine vorba despre acceptarea societății în care trăim.

În plus, Mercur în tranzit în Vărsător își dorește să ne îndreptăm și atenția către importanța tehnologiei în viețile noastre. Să ne dăm seama că fără ea, nu o să mai putem funcționa cum se cuvine. Chiar dacă nostalgia ne poate da târcoale, trebuie să realizăm că nu mai putem trăi în secolul trecut.

În final, cu Mercur în Vărsător, avem capacitatea să ne gândim la orizonturi noi. Să luăm în calcul ceea ce putem îmbunătăți la propria persoană. Este momentul ideal pentru concluzii, fiindcă Mercur o să se întâlnească și cu Saturn. Este și perioada potrivită pentru planuri. Folosește-te de acest tranzit ca să practici mai mult și toleranța.

Care sunt cele PATRU zodii afectate de Mercur în Vărsător?

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Mercur și-a început tranzitul în Casa a 10-a, a carierei. De aceea, ar fi recomandat să-ți iei câteva momente ca să te gândești la toate schimbările pe plan profesional, care au apărut din martie 2020 până în prezent. Ai tot amânat decizii? Până la 3 martie, ar fi cazul să îți faci mai mult curaj și să te gândești mai bine la partea de job.

O să vezi că unele discuții cu șefii te pot ajuta. Dar, o să vrei și tu să îți exerciți autoritatea. Îți dorești să discuți mai mult despre rolul tău în societate.

Leu/Ascendent în Leu

Pentru nativii din semnul Leului, Mercur și-a început tranzitul în Casa a 7-a, a relațiilor și a parteneriatelor. Așa că nu mai aștepta, fiindcă a început o perioadă ideală să iei decizii în aceste sectoare. Dar, toate astea după o discuție foarte serioasă cu partenerul de viață.

Unii dintre nativii Leu vor internaliza mai bine și mai atent care au fost schimbările apărute pe plan afectiv din martie 2020 până acum. Pot fi divorțuri, căsătorii, despărțiri sau dorința de a petrece mai mult timp de unul singur.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În acest semn din zodiac, Mercur este în tranzit în Casa a 4-a. Pot să apară mai multe scenarii odată cu acest tranzit. Unii nativi vor avea numeroase discuții cu specialiștii care se pot ocupa de bunăstarea locuinței lor. Ori, vor începe să caute alternative. Sau comunicarea cu familia se poate lovi de unele momente jenante, însă necesare. Altfel, nu o să ai curajul să abordezi anumite subiecte apărute după martie 2020.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur și-a început tranzitul în semnul tău! Așa încât, te face să fii mai conștient de ceea ce s-a întâmplat din martie 2020 în viața ta, indiferent dacă este vorba de planul profesional, personal, social sau relațional. Deci, până la 3 martie, poți să iei decizii grele sau poți comunica așa cum nu ai făcut-o niciodată până acum! Ai o mulțime de idei și vii cu propuneri. O să iei cuvântul și vrei să îți asumi proiecte destul de îndrăznețe.

Îți recomandăm să citești și: 10 personalități internaționale cu Mercur în Vărsător care au revoluționat lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel