Cele PATRU ZODII afectate de MERCUR RETROGRAD. Recomandarea astrologului Daniela Simulescu

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii legate de retrogradarea lui Mercur între 10 mai și 3 iunie. Iată care vor fi cele mai afectate zodii!

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

Iată aici recomandarea Danielei Simulescu:

„Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”.

citește aici mai multe previziuni cu privire la retrogradarea lui Mercur la modul general.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur retrogradează din casa 2-a în casa 1. După ce vrei bani sau ceri bani ți se arată că problema nu este la ceilalți, ci la tine. Este vorba despre capacitatea ta intelectuală, de cât de bine te prezinți tu pentru a primi banii aceia. Tu ce crezi despre tine, până la urmă? Tu unde greșești? Dacă ai un interviu, discuția despre bani va fi dificilă. Depinde doar de tine, câtă încredere ai în tine, asta este lecția. Tu cum te vezi?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur pleacă din casa 1 și se întoarce în casa a 12-a. Poate că ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ți se arată și rezultatele din ultimele luni. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Apar chestiuni neprevăzute. Întorcându-se în casa a 12-a, Mercur te obligă să sapi mai adânc în tine, să nu fii superficial. Sunt lucruri pe care nu le poți controla. Se recimandă retragere, izolare și să vezi ce anume îți transmite mintea în acel moment.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur se întoarce din casa a 8-a în casa a 7-a. Lecția e că te poți întâlni cu foști parteneri sau poți avea discuții cu partenerul, discuții de care ai fugit până acum. Se pune problema direcției în care o va lua relația voastră. Vă certați și o luați fiecare pe drumul său ori mergeți înainte împreună. Mercur vă provoacă să luați o decizie. De ce v-a fost frică nu scăpați. Pot fi decizii cu privire la rutina voastră sau pot fi decizii importante, dar ele sunt în zona relațională.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur retrogradează din casa a 7-a în casa a 6-a și vă spune să mai lăsați partea relațională și să vă duceți la serviciu. La muncă este mult haos, multe încăpățânări, rigiditate, reproșuri. Este și o nevoie de nu face ca ceilalți, de a vă pune contra. Este mult stres, agitație. Treburile gospodărești sunt date peste cap. O să primiți foarte multe lecții legate de modul de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel