Cele PATRU ZODII care vor trece la acțiune până pe 20 APRILIE

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Până pe 20 aprilie, beneficiem de tranzitul Soarelui în Berbec. Și nu am folosit degeaba verbul “a beneficia”. Acest semn este cel care aduce primăvara, atât din punct astronomic, cât și astrologic. Sau altfel spus, atât la propriu, cât și la figurat. Explozia de energie va fi peste tot în jurul nostru. Depinde doar de noi cum o vom folosi. Adică, Soarele în Berbec este recunoscut și pentru furie sau impulsivitate. Și asta pentru că nu vrea să stea după toată lumea. Și pentru că vrea să fie pionier. 

Semnele cardinale vor fi cele mai impulsionate să treacă la treabă. De altfel, ele sunt recunoscute ca semne de acțiune. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Dacă vrei, Soarele se duce în cea mai importantă cameră a ta. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

Rac / Ascendent în Rac

Soarele va trece în casa a 10-a. Vorbim despre statutul tău profesional, despre rolul pe care îl ai poate într-un proiect, discuţiile pe care le ai cu cu tot ce înseamnă autoritate (cu şefii, cu părinţii sau oameni importanţi din anumite instituţii cu care tu colaborezi). Dar intrarea Soarelui în casa a 10-a îţi aduce mai multă deschidere, mai multă lumină asupra a ceea ce vrei să realizezi şi te simţi dornic să pui umărul la un proiect important, să faci ceva şi să conteze, poate un obiectiv, un vârf pe care ţi-l pui şi pe care vrei să îl ajungi. Îţi doreşti să ajungi undeva, îţi doreşti să fii mai ambiţios şi Soarele în casa a 10-a te ajută. Cert este că s-ar putea să te facă şi pe tine mai autoritar, mai intransigent şi oarecum, nu prea vrei să îi laşi pe ceilalţi să îţi spună ce să faci, dar asta pentru că, la rândul tău, ai contact cu anumite persoane autoritare şi trebuie să le faci lor pe plac şi nu mai ai chef de toată lumea. Este o lună nemaipomenită pe plan profesional.

Educaţie Astrologică: Semnele fixe, cardinale, mutabile. Ce reprezintă cele trei mari calităţi din zodiac

Balanță / Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 7-a. De pe 20 martie, până pe 20 aprilie, sectorul relaţional este cel mai important, fie că e vorba de partenerul cu care eşti sau fostul partener sau poate eşti în discuţii legate de copii. Fie că e vorba de parteneriate pe parte profesională, cunoşti mulţi oameni, faci legături, înveţi să negociezi altfel. Cu Soarele în casa a 7-a, vorbim şi de chestiuni legislative. Acte, documente, procese, avocaţi. E de muncă pentru unii dintre voi, dar cert e că Soarele în casa a 7-a aduce lumină în tot ce înseamnă relaţii. Poate veni o perioadă în care să testaţi anumiţi oameni, să vedeţi dacă vreţi să intraţi în relaţii cu ei, dacă vă plac, dacă nu vă plac. Nu uitaţi că Jupiter va intra tot acolo în data de 11 şi va aduce nevoia de o relaţie mai stabilă, mai serioasă şi voi sunteţi acum într-o "vânătoare" sau un "casting" pentru următorul partener. Parteneriatul devine important şi personal, şi profesional şi nevoia de a vă conecta la cineva în perioada următoare. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Intrarea Soarelui se întâmplă la voi în casa a 4-a. Ce înseamnă asta? Înseamnă că dintr-o dată sunteţi mai atenţi şi se face lumină în toată casa pentru că vă daţi seama că un covor ar trebui curăţat, vă daţi seama că perdelele parcă nu vă mai plac, conştientizaţi că un proiect de la locul de muncă presupune ore suplimentare şi voi parcă nu aţi mai vrea. Intrarea Soarelui în casa a 4-a vine să vă arate că unii membri din familie au nevoie de ajutorul vostru, iar voi sunteţi nevoiţi să căutaţi modalitatea prin care să le oferiţi timp, energie sau bani. Intrarea Soarelui în Berbec presupune şi o oarecare aşezare. Vă recentrează, vă recalibrează. Dacă până acum aţi fost într-un haos sau o instabilitate, intrarea Soarelui acolo zice "Stai puţin, hai să ne canalizăm energia". Trebuie să vă simţiţi liniştiţi în mediul familial, să vă găsiţi un confort ca să începeţi să construiţi. Poate să fie şi o lună minunată pentru a începe construcţia unei case sau a unei noi camere. Cine ştie ce vreţi voi să faceţi pe plan imobiliar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel