Cele ȘASE lucruri pe care trebuie să le știi despre nativii RAC

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Începem astăzi sezonul Racului. Îi vom sărbători pe cei din zodia Racului până pe 22 iulie. Cu toții avem un Rac care să ne facă viața mai frumoasă, așa este? Iată mai jos care sunt principalele trăsături ale acestor nativi și care sunt cele șase lucruri pe care ar trebui să le știi în legătură cu Racii. 

Nu uitați că acest articol se bazează pe niște trăsături generale și deseori amuzante despre Zodie, adică poziția Soarelui în astrogramă. Pentru ca o persoană să se regăsească în aceste caracteristici, ar trebui să aibă mai mult marcaj de Rac, fie Ascendentul sau Luna, sau mai multe planete în acest semn, precum Venus sau Marte. 

Ascendentul în Rac

Atunci când ne întâlnim prima dată cu o persoană care are ascendentul în Rac, vom vedea că emană căldură și empatie. Aceștia sunt sensibili și anxioși și au nevoie de zona lor de confort. O persoană care are Ascendentul în Rac are nevoie de multe îmbrățișări, este o persoană pentru care contactul fizic, căldura fizică înseamnă mult. Ceea ce îi face atât de speciali pe cei cu Ascendentul în Rac, puterea lor secretă stă în faptul că emană o energie plăcută, îți dau o stare de bine, îți fac ziua mai bună.

Luna în Rac

Fiind la ea acasă, Luna poate să dezvolte pentru acești nativi nevoia permanentă de afecțiune, pentru copiii cu Luna în Rac, asta înseamnă o relație extrem de profundă cu mama lor. Secretul acestor nativi, în special al bărbaților care au Luna în Rac este că apar a fi ceea ce numim „băieții mamei”, căci indiferent de zodia lor ei au o legătură extrem de puternică cu mama. Pe de altă parte, la maturitate, atunci când se căsătoresc, s-ar putea să transfere această formă de atașament soției, pe care este posibil să o pune în locul mamei, să devină complet fidel „noii mame”. În același timp, un nativ cu Luna în Rac este extrem de afectat de conflicte, nu îi place să fie expus niciunei forme de scandal, de agresivitate. 

Șase lucruri pe care trebuie să le știi despre cei cu marcaj de RAC:

1. Racul este umărul pe care plângi

Acești nativi sunt extrem de sensibili, sunt blânzi și le place să își sprijine apropiații. Odată ce își fac prieteni, își vor păstra aproape acești prieteni pentru tot restul vieții. 

2. Racului i se schimbă foarte repede starea

La prima întâlnire sunt cei care sunt destul de prietenoși, dar s-ar putea să pară și timizi, retrași. Asta se poate datora de multe ori faptului că acest semn zodiacal este guvernat de Lună, iar Luna este cea care se ocupă cu emoțiile, fiind foarte schimbătoare.

3. Cei mai buni politicieni sunt Racii

Cei mai buni politicieni au marcaj de Rac, posibil Ascendent în Rac, dar și oamenii cu Luna în Rac și asta pentru că sunt semne de apă, se adaptează, se mulează, ajung să cunoască ce e în jurul lor și știu când și cum să acționeze cumva. Pot deveni avocați, sunt capabili să aducă justiția pozitivă, își doresc dreptate pentru cei din jurul lor. 

4. Pentru un nativ Rac, familia va fi mereu pe primul loc

Racii sunt extrem de atașați de familia lor, au mare grijă de părinții sau de copiii lor. Familia este refugiul lor, dar este și obiectivul lor. Un Rac nu o să își lase familia la greu. 

5. Racului îi este extrem de teamă de respingere

Deși pot fi și sociabili și prietenoși, inițial nu se vor arunca în relații deoarece sunt extrem de vulnerabili. E posibil chiar să evite privirile celorlalți, nu le place contactul direct al privirilor. În plus, le ia foarte mult timp să facă primul pas și asta nu doar în relație, ci și în carieră. Le este foarte teamă să nu cumva să dea greș. 

6. Racii ocolesc răspunsurile și se ascund după deget

Racilor nu le place să dea un răspuns direct întrebării pe care le-a adresezi, în special dacă e vorba despre o confruntare. Preferă să ocolească subiectul, să caute un răspuns diplomatic, sau pur și simplu să încerce să vorbească despre altceva!

surse: YouTube KRSchannel, The Amateur Guru

citește și despre ce aduce în viața ta sezonul Racului. Detalii chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel