Cele TREI zodii în care poți să ai încredere oricând. Cine sunt acești nativi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Unii astrologi spun că există zodii care știu să păstreze secretele mai bine decât altele. Despre cine este vorba?

Se pare că sunt unele zodii mai de încredere decât altele. Nu știi cui să îi spui un secret care să fie bine păzit? Iată care sunt cele trei semne zodiacale potrivite!

Desigur, acest lucru nu înseamnă că oamenii născuți sub o altă zodie nu pot fi de încredere. Cu toții au capacitatea de a păstra un secret, dacă te respectă suficient.

Balanță

Cel mai adesea, Balanțele reprezintă un semn neutru. Acești nativi sunt preocupați de lucruri serioase și importante, precum corectitudinea și dreptatea. Deși poți să crezi la prima vedere că nu sunt buni gardieni ai secretelor, Balanțele nu tolerează prea mult bârfa. Poți să ai încredere în ei.

Tocmai acest simț dezvoltat al dreptății îi face pe acești nativi să merite încrederea ta. Chiar dacă nu apreciază prea mult bârfa, Balanțele înțeleg că ai nevoie să te descarci și sunt bucuroase să te asculte.

Mai mult, sunt persoane morale. Știu să facă diferența între bine și rău, deci le poți împărtăși ce simți, pentru că știu ce sfaturi să îți dea și ce este corect din punct de vedere moral. Dacă nu sunt de acord cu ceea ce spui, Balanțele îți pot spune asta în față, fără să te bârfească pe la colțuri.

Așadar, poți să ai încredere în Balanțe. Le place să își mențină ordinea socială în cercurile lor. Nu te teme, nu îți vor spune niciodată secretele altora.

Capricorn

Se pare că, spre deosebire de nativii Balanță, Capricornilor nu le displace atât de mult bârfa. Ba chiar vor să îi ții la curent, să le spui ce se mai întâmplă printre prieteni. Dar asta doar ca să fie observatori din exterior pentru anumite drame, pentru că acestea nu îi afectează deloc.

În orice caz, un nativ Capricorn o să fie mai mult decât încântat să te asculte. Îi poți povesti încrezător orice secret sau orice informație pe care nu vrei să o auzi și în altă parte. Să nu uităm că acești nativi vor să își mențină o reputație bine stabilită.

Poți să ai încredere oarbă în acești nativi pentru că te respectă și orice le-ai spune, nu vor fi alimentați de motive sau dorințe ascunse de a-ți face rău. Chiar dacă le surâde uneori să cunoască dramatismul celor din jur, ei iau foarte în serios secretele și știu cum să nu încalce o promisiune. Nu vor să își păteze reputația.

Dacă îi spui un secret unui nativ Capricorn, acel lucru va rămâne la el până la moarte. Poate că și tu vei uita acel secret, dar acesta, niciodată.

Pești

Peștii reprezintă un semn din zodiac care știu să păstreze un secret. Nu doar din respect, ci pentru faptul că, dacă ești suficient de apropiat de un nativ Pești încât să îi spui un secret, acesta apreciază în mod real prietenia voastră și nu te trădează niciodată.

În plus, Peștii sunt fericiți să îți fie de folos. Pun accent pe orice lucru care va întărește legătura și cu siguranță, știu să păstreze un secret mai mult sau mai puțin important pe care i-l împărtășești.

Să nu uităm nici că Peștii doresc să evite orice lucru care ar pune o relație de prietenie în pericol. Pe scurt, nu vor să te piardă și nu te lasă la greu. Totodată, nu ar dori niciodată să te rănească, mai ales din cauza a ceva ce ei au făcut.

Un nativ Pești este cel mai bun ascultător. Este motivat și empatic, așa că poți plânge pe umărul său. Te poți deschide cu ușurință în fața lui. Secretele tale vor fi în siguranță cu un nativ Pești, pentru că îi pasă de tine și știe că ai face același lucru pentru el.

Poți să citești și: Zodia care va avea un an foarte bun, însă trebuie să se vindece: "Trăiește mai mult prezentul!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel