Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Horoscop lunar. Trei zodii au parte de momente nemaipomenite.

Luna mai va fi mai pe placul nostru. Jupiter va intra în Gemeni pe 26 mai, iar Marte va tranzita semnul Berbecului pe întreaga durată a lunii. Ce înseamnă asta? Că astrele vor să fim mai încrezători, dornici de schimbare și dispuși să renunțăm la zona de confort.

Taur/Ascendent în Taur

Acesta este luna ta, este sezonul tău. Vei avea cinci planete în semnul tău la un moment dat, deci te vei simți foarte atrăgător și magnetic. Și Venus, guvernatoarea ta, va fi în semnul tău, prin urmare vei străluci. Puterea ta de atracție va fi foarte puternică. Pe 8 mai, vei avea o Lună Nouă în casa ta întâi. Îți aduce un nou început în felul în care te prezinți în lume. Iei atitudine în a deveni cea mai bună versiune a ta și în a o arăta lumii și nu îți pasă de ce crede cineva. Vei radia o energie pozitivă și magnetică luna aceasta. Pe 26 mai, Jupiter se va muta în casa a 2-a, a finanțelor, pentru un an întreg. O să ai multe oportunități pozitive de a face bani în următorul an. Poți economisi mai mult și poți face investiții inteligente. Vei gândi clar și vei lua multe decizii financiare bune în următorul an.

Astrolog Ruxandra Gheordunescu-Preda: Care este zodia cea mai avantajată a lunii?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna aceasta este legată de relații. Dacă ești încă singur, aceasta ar putea fi luna în care lucrurile se schimbă pentru tine. Dacă ești deja într-o relație, aceasta va deveni mult mai bună. Ai șansa să te implici cu adevărat într-o relație, poate chiar să te logodești sau să îți stabilești obiective pentru viitorul pe termen lung al acestei relații. Marte în Berbec te face să te simți magnetic, puternic și poți aplica aceste calități și în relațiile tale. Dacă nu s-a întâmplat nimic în timpul conjuncției Jupiter-Uranus de luna trecută, Luna Nouă te poate ajuta să întâlnești pe cineva nou, surprinzător și interesant, care ar putea fi un partener pe termen lung. Este posibil să experimentezi un tip de iubire neașteptată și neconvențională. Dacă deja ești într-o relație, vei simți o conexiune puternică cu partenerul în această perioadă. Luna Plină în Săgetător te va ajuta să vezi rezultatele eforturilor tale profesionale. Cu Jupiter care se va duce în casa a 8-a, vei vindeca multe traume și dureri din trecut într-un mod puternic și transformator.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai foarte multe planete  în casa a 5-a, deci îți vei dori să te distrezi și să experimentezi.  Este o lună minunată dacă îți dorești un copil. Pe 8 mai, Luna Nouă te poate ajuta să atragi un nou partener romantic sau să ai o experiență romantică frumoasă. Acest lucru se va simți proaspăt, diferit, nou, ieșit din comun. Persoana pe care o atragi ar fi pe termen. Este un moment minunat pentru a te gândi ce fel de romantism vrei în viața ta, ce fel de partener vrei să atragi. Dacă ești deja cu cineva, gândește-te cum să aprofundezi acea relație și cum să o faci mai bună. Iubirea ar putea deveni mai profund. S-ar putea să ai oportunități unde îți poți exprima creativitatea.  Intuiția ta ar putea fi foarte accentuată în perioada aceasta.  La finalul lunii, Jupiter se duce în casa a 6-a. În cazul în care credeai că te distrezi prea mult, ai putea reveni la muncă, Jupiter îți aduce experiențe pozitive la serviciu.  Fii mai atent și la sănătate.

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel