Celebrități născute sub semnul Racului. Iată care este topul nostru și prin ce se remarcă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Soarele se află în constelaţia Racului până pe 23 iulie! Iată ce personalități s-au născut sub acest semn zodiacal și prin ce s-au făcut remarcate!

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Până pe 23 iulie ne vom bucura de sezonul Racului. După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Iată ce mari personalități au avut sau au acest semn solar în harta natală!

1. Diana, Prințesa de Wales

Diana, Prințesa de Wales (născută Diana Frances Spencer) 1 iulie 1961 – 31 august 1997, a fost un membru important al familiei regale britanice. Ea a fost prima soție a lui Charles, Prințul de Wales – moștenitorul tronului britanic – și a fost mama prințului William și a prințului Harry.

2. Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV, născut la 3 iulie 1962, este un actor și producător american. Acesta a primit diverse premii pentru munca sa, inclusiv trei premii Globul de Aur și trei nominalizări la premiile Oscar.

3. Elon Musk

Elon Reeve Musk FRS, născut la 28 iunie 1971, este un om de afaceri, designer industrial și inginer. El este fondatorul, CEO-ul, CTO și designerul șef al SpaceX; investitor, CEO și arhitect de produs al Tesla.

4. Meryl Streep

Mary Louise Streep, cunoscută mai ales ca Meryl Streep, născută la 22 iunie 1949, este de două ori câștigătoare a premiilor Oscar, de șase ori câștigătoare a Globului de Aur. Totodată, este o actriță americană nominalizată la premiul Grammy și câștigătoare a premiului BAFTA. A lucrat în teatru, televiziune și film.

5. Lionel Messi

Lionel Andrés "Leo" Messi, născut la 24 iunie 1987, este un fotbalist argentinian care joacă ca atacant și căpitan atât la clubul spaniol Barcelona, cât și la naționala Argentinei. Este adesea considerat cel mai bun jucător din lume și considerat unul dintre cei mai mari jucători din lume. 

6. Nelson Mandela

Nelson Rolihlahla Mandela (18 iulie 1918 – 5 decembrie 2013) a fost un revoluționar sud-african anti-apartheid, care a fost întemnițat și apoi a devenit un politician și filantrop care a ocupat funcția de președinte al Africii de Sud între 1994 și 1999. A fost primul om de culoare din Africa de Sud care a ocupat funcția și primul ales într-o alegere multi rasială pe deplin reprezentativă.

7. Frida Kahlo

Frida Kahlo (6 iulie 1907 – 13 iulie 1954) a fost o pictoriță mexicană, ce a descris cultura indigenă a țării sale într-un stil care combină realismul, simbolismul și suprarealismul. Susținătoare activă a comunismului, a fost soția muralistului și pictorului cubist mexican Diego Rivera.

8. Vin Diesel

Mark Sinclair, născut la 18 iulie 1967, cunoscut sub numele său de scenă Vin Diesel, este un actor, regizor și cântăreț american. Unul dintre actorii cu cele mai mari încasări din lume, este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Dominic Toretto în franciza Fast & Furious.

9. Mireille Mathieu

Mireille Mathieu, născută la 22 iulie 1946, este o cântăreață franceză, care, pe lângă faptul că a avut mare succes în propria țară, a devenit o vedetă de talie internațională. S-a născut în Avignon, Vaucluse, Franța, ca fiica cea mare a unei familii sărace, cu paisprezece copii.

10. Carlos Santana

Carlos Augusto Alves Santana, născut la 20 iulie 1947, cunoscut sub numele de Carlos Santana sau Santana, este un muzician și chitarist american de rock latino, câștigător al unui premiu Grammy. A devenit celebru la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970 cu trupa sa, Santana Blues Band.

Poate ești interesat și de: Ce personalități cunoaștem cu Soarele în Gemeni? Prin ce se remarcă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel