Celine Dion, probleme de sănătate. Echipa artistei a făcut anunțul: Echipa medicală continuă să o supravegheze

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Instagram Celine Dion
Foto: Instagram Celine Dion

Echipa lui Celine Dion a făcut anunțul.

Celine Dion are grave probleme de sănătate, iar vestea a fost dată chiar de către echipa ei.

Recent, din cauza problemelor pe care le are, cântăreața a anunțat că e nevoită să își anuleze toate concertele viitoare din Las Vegas. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să ia parte la repetiții, astfel că, pentru moment nu-și va putea susține spectacolele.

"Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show", a anunțat echipa lui Celine Dion.

Celine Dion, gestul care i-a îngrijorat pe toți

 

Pe lângă comunicatul oferit de apropiații ei, fanii au observat un alt detaliu ce i-a îngrijorat.

Fanii celebrei artiste au început să-și ridice semne de întrebare, după ce au observat că a slăbit enorm și s-au gândit direct că aceasta ar suferi de o boală incurabilă.

Mai mult, presa internațională a scris chiar că Celine Dion a ajuns "piele și os".

În urma comunicatului transmis de apropiații cântăreței, fanii s-au speriat și mai tare și susțin că starea ei este, de fapt, mult mai gravă.

Un alt detaliu care a stârnit semne de întrebare a fost cel în care Celine Dion a ratat mesajul de ziua celor doi copii ai ei, pe care o făcea în fiecare an.

Pe 22 octombrie, Nelson și Eddy, gemenii lui Celine Dion, au împlinit 11 ani. De obicei, în fiecare an, cu această ocazie, artista posta o nouă fotografie cu ei. Anul acesta însă, ea nu a publicat nimic.

Spectacolele din următoarele trei luni, anulate

Celine Dion și-a anulat toate concertele din Las Vegas pentru trei luni.

Spectacolele urmau să fie susținute în noiembrie 2021, ianuarie și februarie anul viitor.

"Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin ... Vreau să depășes această situație cât mai repede", a spus Celine într-un comunicat.

Celine Dion lucrează și la un documentar despre viața și cariera ei. Artista a făcut anunțul recent într-un Instastory: "E oficial! Începem să lucrăm la documentarul meu oficial, unul care este foarte personal și care va arăta tuturor o parte din mine pe care nu au mai văzut-o niciodată", citează DC NEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel