Chiftele fără ouă: sunt incredibil de gustoase încât se topesc în gură

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Chiftele fără ouă sunt incredibil de gustoase încât se topesc în gură. Sursa foto: freepik.com
Chiftele fără ouă sunt incredibil de gustoase încât se topesc în gură. Sursa foto: freepik.com

Fiecare gospodine are trucurile sale atunci cânt pregătește chifteluțe delicioase.

Știi că poți face chiftele perfecte, chiar și fără ouă? Chiftele sunt  Adulții și copii adoră chiftelele, care sunt un adevărat răsfăț culinar.

Ouăle sunt un ingredient de nelipsit, în rețeta tradițională. În primul rând, ouăle devin lipiciul ideal între ingrediente. În al doilea rând, ouăle fac compoziția de chiftele mai moale și mai aromată.

3 rețete cu nuci pe care să le încerci de sărbători

Dacă nu vrei să pui ouă în chiftele, poți folosi un alt produs, care va avea rezultate satisfăcătoare. Unul dintre cei mai bun înlocuitor pentru ouă este laptele. 

De asemenea, are importantă și pâinea pe care o vei folosi. Evită  pâinea excesiv de uscată. Dacă vei folosi pâine de casă, înainte de a înmuia miezul în lapte, îndepărtează coaja.

Cartofi copți cu ricotta și somon afumat. Rețeta senzațională

Pâinea din compoziția pentru chiftele poate fi înlocuită cu pesmetul. Nu folosi niciodată făină ,deoarece, în timpul gătirii, poate apărea un miros neplăcut. Chiftele pot fi gătite în cuptor. dar cea mai bună metodă este să le prăjești într-o tigaie.  

Ingrediente pentru 4 porții:

300 grame carne tocată de vită;

200 grame de carne tocată de porc;

150 grame de pâine; 

200 ml de lapte; 

80 grame de parmezan ras;

sare și piper negru după gust;

1 crenguță de rozmarin; 

1 cățel de usturoi.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Laptele se încălzește într-o cratiță. Adaugă pâinea, tăiată în bucăți. În cinci minute, pâinea se va înmuia. Într-un bol amestecă carnea de vită cu cea de porc. Adaugă piper, sare și parmezanul ras.

Tartă de mere în stil englezesc. Cea mai bună prăjitură

Stoarce pâinea înmuiată și pune-o în bolul la celelalte ingrediente. Se toacă usturoiul și crenguța de rozmarin, care se adaugă în compoziție. Amestecă bine.

A sosit momentul să formezi chiftelele. Ia câte puțină compoziție și formează niște sfere mici. Chiftelele se prăjesc într-o tigaie cu ulei încins. Acestea trebuie întoarse de câteva ori pentru o gătire uniformă. Chiftelele se servesc alături cu un sos delicios. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel