Chiron în Capricorn în harta natală sau rana recunoașterii. "Nu te simți validat, recunoscut, auzit!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Ai Chiron în Capricorn în harta natală? Iată ce trăsături te pot defini.

Chiron vine cu lecții importante - pentru tine și, eventual, pentru cei din jurul tău. Trebuie doar să te confrunți cu ele. El indică acele aspecte pe care trebuie să le rezolvăm pentru a progresa și a evolua. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative din care trebuie să ieși.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi, doliu și poate accentua durerea din urma pierderii unei persoane dragi. În cazul semnelor de foc, Chiron va aduce dificultăți legate de exprimarea emoțiilor și poate intensifica sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron poate aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate evidenția nevoia de a fi acceptat în societate.

Se crede că rana lui Chiron în astrograma natală este un aspect pe care îl experimentăm încă de la naștere și care poate fi înrădăcinat în primii ani de viață.

Chiron în Săgetător în harta natală sau rana înșelăciunii. „Nu poți să distingi între ce e real și ce nu!”

Cum definim arhetipul Capricornului?

Capricornul este cunoscut pentru seriozitatea, ambiția și perseverența sa. Persoanele născute cu acest semn sunt harnice, responsabile, organizate și orientate către succes sau carieră. Au tendința să fie disciplinate, pragmatice și determinate să-și atingă obiectivele. De asemenea, pot fi rezervate, dar au o puternică nevoie de stabilitate și securitate în viață.

Ce înseamnă să ai Chiron în Capricorn în harta natală?

Chiron în Capricorn în harta natală arată o dinamică interesantă între energia lui Chiron și semnul Capricorn. Chiron este asociat cu rănile, dar și cu capacitatea de vindecare și înțelepciunea care provine din aceste răni. Capricornul este un semn al muncii asidue, responsabilității și ambiției.

Ce ne arată Chiron? Rănile cele mai adânci. Chiron în Capricorn este rana recunoașterii, ce poate să apară în multe domenii din viața ta, nu neapărat în segmentul muncii. 

Practic, rana lui Chiron în Capricorn face referire la nevoia ta de realizare. Cu acest aspect în hartă, te simți neobservat, neauzit, nerecunoscut, oricât de mult ai încerca.

Asta înseamnă că tot ce iți dorești cu adevărat este respectul altora. Vrei să vii mereu văzut, dar pare că oricât te-ai chinui, niciodată nu poți obține asta. 

Daca ai acest aspect in hartă, probabil că muncești mult să capeți un statut social sau o recunoaștere din partea celorlalți. 

Cu Chiron în Capricorn, ești ambițios și faci multe, dar te simți rănit când cineva nu îți recunoaște meritele. Te simți ca un eșec atunci când nu ți se spune "Bravo".

Desigur, mulți nativi dezvoltă această rană în copilărie, când nu sunt văzuți sau recunoscuți de adulții din jurul lor. Vocea lor nu contează, opinia lor nu este luată în seamă.

Care este calea de vindecare? Ascultă-ți propria voce și nu ceea ce spune societatea și o să simți că ai succes. 

Când înveți să vorbești cu vocea ta interioară, vei descoperi care este adevăratul tău scop pe pământ.

Ai în vedere și articolul următor: Swarovski: Secretele fabricării diademelor pentru un eveniment celebru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel