Chiron în Fecioară în harta natală sau rana perfecțiunii. Trebuie să-ți cunoști valoarea!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Ce reprezintă acest aspect în harta unui nativ?

Chiron a fost descoperit în 1977 și oriunde se află în harta ta, vine cu lecții de oferit.

Acesta evidențiază acele aspecte pe care trebuie să le confruntăm pentru a ne dezvolta. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative pe care trebuie să le depășim.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi și doliu, ce amplifica durerea asociată cu pierderea cuiva drag. În cazul semnelor de foc, Chiron poate aduce dificultăți în exprimarea emoțiilor și poate accentua sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron va aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate sublinia nevoia de a fi acceptat în societate.

Rana lui Chiron din astrograma natală reprezintă un aspect cu care ne confruntăm încă de la naștere și care poate avea rădăcini în primii ani de viață.

Carduri sociale 2024. Oficial: Câte tranşe vor mai fi acordate şi când vor fi încărcaţi banii

Fecioara este descrisă ca fiind practică, analitică și preocupată de detalii. Persoanele născute sub acest semn sunt ordonate, inteligente și orientate spre perfecționism, cu o abordare practică și metodică.

Ce înseamnă să ai Chiron în Fecioară în harta natală?

Chiron în Fecioară arată că nativul se confruntă cu răni legate de perfecționism, autocritică excesivă ori o tendință de a-și neglija propria sănătate emoțională sau fizică. De asemenea, acest aspect arată o nevoie de a lucra la îmbunătățirea abilităților practice, a organizării sau a gestionarii sarcinilor zilnice într-un mod mai eficient și mai echilibrat.

Chiron în Fecioară oferă și o șansă de a crește din punct de vedere personal dar și de a te vindeca prin compasiune față de propria persoană. Trebuie să înveți să te ierți și să îți accepți și imperfecțiunile. Îți poți găsi menirea în domenii precum sănătate, serviciu umanitar, ca să contribui la binele altora și să poți să îți vindeci propriile răni.

De obicei, nativii care au Chiron în Fecioară nu se prețuiesc destul. Simt mereu că este ceva în neregulă cu propria persoană. Unii se simt incompleți. Chiar dacă vrei să ascunzi de lume această rană, ești îngrijorat de faptul că alții o pot vedea.

Cu Chiron în Fecioară, simți că este ceva fundamental în neregulă cu tine. Această rană se referă la valoarea ta de sine.

Ești întotdeauna în căutarea perfecțiunii și poți fi veșnic nemulțumit. Poate fi dificil pentru tine să iți găsești adevărata cale spre vindecare, dacă nu ești deschis către schimbare.

Vezi și următorul articol: Chiron în Leu în harta natală sau rana exprimării creative. Vindecarea ta stă în acceptarea și iubirea de sine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel