Chiron în Leu în harta natală sau rana exprimării creative. Vindecarea ta stă în acceptarea și iubirea de sine!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Dacă ai Chiron în semnul Leului, cel mai probabil ești caracterizat de următoarele aspecte.

 

În fiecare punct al astrogramei, Chiron aduce cu sine lecții importante, atât pentru individ cât și pentru cei din jur. Aceste lecții sunt necesare pentru evoluție și dezvoltare personală.

Chiron dezvăluie zonele de traumă și modelele negative pe care trebuie să le depășim.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi și doliu, intensificând durerea asociată cu pierderea cuiva drag. În semnele de foc, poate provoca dificultăți în exprimarea emoțiilor și accentua sentimentul de anxietate.

În semnele de aer, Chiron poate aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate sublinia nevoia de a fi acceptat în societate.

Se crede că rana lui Chiron din astrograma natală reprezintă un aspect cu care ne confruntăm încă de la naștere și care poate avea rădăcini în primii ani de viață.

Consumul de energie în România a crescut. Iluminatul public a crescut cu 12%

Chiron în Rac în harta natală sau rana abandonului. Trebuie să îți vindeci trauma de pierdere!

Ce înseamnă plasarea lui Chiron în Leu în harta natală?

Chiron în Leu are o energie complexă și vindecătoare ce are legătură cu domeniul creativității, exprimării personale și a relației cu sinele interior.

Cei cu Chiron în Leu în harta natală pot avea conflicte legate de exprimarea creativă a sinelui ori de dezvoltarea unei identități. Poate exista o vulnerabilitate a acestor nativi în ceea ce privește modul în care se prezintă lumii ori în maniera în care își exprimă talentele și pasiunile.

Este drept că această poziție în harta natală poate să ofere o ocazie de a crește și de a se vindeca. Prin exprimarea sinelui, acești nativi pot să își găsească tăria de a-și exprima creativitatea și individualitatea.

Totodată, cu Chiron în Leu, poți să fii extrem de autocritic în public sau în privat ori să ai o stimă de sine scăzută. Ești critic și față de propriile capacități. Daca ai această atitudine permanent, riști să te auto sabotezi și să nu îți mai urmezi visele. Te poți neglija atât pe tine, cât și obiectivele tale.

Nu uita că ai capacitatea de a-ți manifesta creativitatea. Procesul de vindecare necesită folosirea unor doze însemnate de autocompasiune dar și acceptare de sine. Ești un nativ care are tendința de a fi aspru cu el însuși. Când erai copil sau în școală, poate că ai fost criticat pentru că ai abordat unele subiecte altfel decât ceilalți. Poate că tu ai avut idei mărețe la vremea respectivă dar ai fost considerat un ciudat.

Îți recomandăm să citești și: Presupusele zodii ale celor 12 apostoli ai lui Iisus. Ce trăsături avea fiecare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel