Chiron în Rac în harta natală sau rana abandonului. Trebuie să îți vindeci trauma de pierdere!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ai Chiron în Rac în harta natală? Iată ce trăsături te caracterizează.

În orice punct al hărții tale astrologice îl găsești pe Chiron, el vine cu lecții importante - pentru tine și, eventual, pentru cei din jurul tău. Trebuie doar să te confrunți cu ele. Chiron indică acele aspecte pe care trebuie să le rezolvăm pentru a progresa și a evolua. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative din care trebuie să ieși.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi, doliu și poate accentua durerea din urma pierderii unei persoane dragi. În cazul semnelor de foc, Chiron va aduce dificultăți legate de exprimarea emoțiilor și poate intensifica sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron poate aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate evidenția nevoia de a fi acceptat în societate.

Se crede că rana lui Chiron în astrograma natală este un aspect pe care îl experimentăm încă de la naștere și care poate fi înrădăcinat în primii ani de viață.

Chiron în Gemeni în harta natală sau rana cuvintelor. Simți că nu ești niciodată suficient de bun pentru alții!

Semnul zodiacal al Racului este guvernat de Lună. Este un semn de apă, ceea ce înseamnă că este asociat cu emotivitatea, intuiția și sensibilitatea.

Oamenii născuți sub semnul Racului sunt descriși ca fiind empatici, intuitivi și protectivi față de cei dragi. Ei sunt legați de casă și familie și pot avea o natură grijulie. De asemenea, sunt cunoscuți pentru profunzimea emoțiilor lor și pentru capacitatea de a simți și de a înțelege subtilitățile emoționale ale altora.

Au nevoie de siguranță și de confort emoțional pentru a se simți în siguranță și protejați.

Ce înseamnă să ai Chiron în Rac în harta natală?

De obicei, discutăm de răni emoționale legate de familie. Chiron în Rac arată că una din zonele principale de vindecare personală este strâns legată de relațiile și de experiențele din cadrul familiei. Pot exista răni emoționale adânci din copilărie care trebuie să fie confruntate și vindecate. Dacă ești o persoană cu Chiron în Rac, rănile tale vin din copilărie. Ori ai trăit într-un mediu nesigur, amenințător, care te-a făcut să te simți respins sau abandonat.

Rana provocată de Chiron în Rac poate fi vindecată și prin conectarea la sufletul unei mame care te iubește. Dacă nu există, această mamă iubitoare poate fi găsită și în interiorul tău.

Cu Chiron în Rac, este important să simți compasiune pentru tine și pentru adolescentul și copilul care ai fost cândva. Ești demn de a fi iubit, orice altceva ai fi auzit în copilăria ta.

De asemenea, Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor. Chiron în acest semn accentuează această trăsătură. Persoana cu acest aspect în hartă poate fi extrem de sensibilă la nevoile altora. Își gestionează greu chiar și propriile emoții.

Acești nativi au o nevoie acută de siguranță emoțională. Chiron în Rac aduce o nevoie excesivă de protecție. 

Chiron în Rac poate arăta că procesul de vindecare personală implică explorarea și conștientizarea profundă a rănilor emoționale legate de familie și de trecutul emoțional. Este nevoie să se lucreze la acceptarea și vindecarea acestor răni pentru a putea evolua și a experimenta o mai mare pace interioară.

Asteroidul Chiron în mers direct. Schimbări profunde pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel