Presupusele zodii ale celor 12 apostoli ai lui Iisus. Ce trăsături avea fiecare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Iată o presupunere a zodiilor fiecărui apostol, bazate pe trăsăturile de caracter.

Anumite zodii ar putea fi atribuite apostolilor pe baza unor caracteristici generale. Ești curios să afli mai multe?

Petru - Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru curajul și impulsivitatea lor. Petru este descris în Evanghelii ca un lider puternic și hotărât, care a fost primul în exprimarea credinței sale.

Cele mai spirituale dar și cele mai puțin spirituale semne din zodiac

Andrei - Taur

Taurii sunt văzuți ca nativi stabili, loiali și practici. Andrei este descris drept un apostol credincios și dedicat, care a rămas alături de Iisus în timpul întregii sale slujiri.

Rugăciunea pentru vrăjmaşi a Sfântului Nicolae Velimirovici

Iacob al lui Zevedeu - Gemeni

Gemenii sunt asociați cu dualitatea și comunicarea. Iacob și fratele său Ioan sunt deseori numiți împreună și sunt cunoscuți pentru că au cerut lui Isus să fie așezați în dreapta și în stânga lui în Împărăția Cerurilor.

Ioan - Rac

Racii sunt considerați sensibili și empatici. Ioan este cunoscut ca "apostolul iubirii" și este definit de compasiunea și afectivitatea sa.

Mesaje de la sfinți care te pot întări în post. Ce spunea Sfântul Isaac Sirul?

Filip - Leu

Leii sunt încrezători și generoși. Filip este descris ca o persoană cu o abordare directă și puternică în slujirea sa, iar religia îl prezintă un om cu o personalitate puternică.

Bartolomeu (Natanail) - Fecioară

Fecioarele sunt caracterizate de atenția la detalii și de analiza profundă. Bartolomeu este descris ca un om cu o gândire clară și observatoare, iar religia îl prezintă ca pe un apostol profund spiritual.

Matei - Balanță

Balanțele sunt definite de dreptate și armonie. Matei, care a fost vameș înainte de a deveni apostol, este perceput ca un exemplu al puterii transformatoare a credinței și al echilibrului său în justiție.

Toma - Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și dornici să descopere adevărul ascuns. Toma este cunoscut tocmai pentru îndoielile sale și pentru că a cerut dovezi clare pentru a crede în învierea lui Iisus.

Iacob, fiul lui Alfeu - Săgetător

Săgetătorii sunt considerați aventurieri și "căutători" de adevăr. Iacob este descris un om cu o slujire puternică în răspândirea Evangheliei și în căutarea dreptății.

Tadeu (Iuda, fiul lui Iacob) - Capricorn

Capricornii sunt ambițioși și dornici de succes. Tadeu este descris ca un om cu o abordare hotărâtă și dedicată în slujirea sa, iar religia îl prezintă ca un om al acțiunii.

Simon Zilotul - Vărsător

Vărsătorii sunt considerați nonconformiști și inovatori. Simon Zilotul este numit astfel pentru că tradiția spune că a fost membru al unei facțiuni politice care căuta eliberarea evreilor de sub stăpânirea romană.

Iuda Iscarioteanul - Pești

Peștii sunt văzuți ca fiind sensibili și înclinați către spiritualitate. Iuda Iscarioteanul a avut o trădare sensibilă și complicată, iar legătura sa cu banii este evidențiată des în Cărțile Sfinte, ceea ce poate fi asociat cu semnul Peștilor, care este legat de aspectele materiale și spirituale ale vieții.

Studiu: Fraudele în asigurări auto afectează prețul polițelor RCA! Ce spun șoferii români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel