Chiron în Pești în harta natală sau rana credinței. "Poți să devii un martir din punct de vedere emoțional"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Ce reprezintă acest aspect în harta ta?

Chiron a fost descoperit în 1977 și oriunde se află în astrograma ta, vine cu lecții de oferit.

Totodată, Chiron evidențiază acele aspecte pe care trebuie să le confruntăm pentru a ne dezvolta. În harta natală, el dezvăluie zonele de traumă și modelele negative pe care trebuie să le depășim.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi și doliu, ce amplifica durerea asociată cu pierderea cuiva drag. În cazul semnelor de foc, Chiron poate aduce dificultăți în exprimarea emoțiilor și poate accentua sentimentul de anxietate.

În schimb, în semnele de aer, Chiron va aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate sublinia nevoia de a fi acceptat în societate.

Se crede că rana lui Chiron din astrograma natală reprezintă un aspect cu care ne confruntăm încă de la naștere și care poate avea rădăcini în primii ani de viață.

Chiron în Vărsător în harta natală sau rana apartenenței. "Te simți diferit de toți cei din jur!"

În astrologia occidentală, semnul Peștilor este strâns legat de energia creativă, intuitivă și emoțională. Persoanele născute cu acest semn sunt percepute ca fiind sensibile, visătoare și empatice. Peștii sunt guvernați de Neptun, planetă asociată cu iluzia, spiritualitatea și conexiunea cu lumea subconștientului. Ei sunt profunzi și introspectivi, mai ales pentru ca ei caută înțelegerea și sensul în tot ceea ce îi înconjoară. Cu toate acestea, pot fi și susceptibili la escapism și confuzie, au tendința de a se pierde în lumi fantastice sau în iluzii. În esență, arhetipul Peștilor în astrologie este cel al artistului, al visătorului și al căutătorului de adevăruri ascunse dincolo de aparențe.

Ce înseamnă să ai Chiron în Pești în harta natală?

Chiron în Pești în harta natală poate arăta o sensibilitate profundă și o căutare interioară pentru vindecarea emoțională și spirituală.

Totuși, acest aspect înseamnă pierderea încrederii în întreg universul. Ai o teamă profundă de a fi rănit de tot ce e în jurul tău. Simți mereu că lumea este nedreaptă și că nu are milă.

Deseori, nativii cu acest aspect se simt trădați. Simt că nimeni nu i-a ajutat atunci când aveau cea mai mare nevoie. De aceea, se pot victimiza foarte mult. 

Acest aspect aduce în atenție și ideea de soartă. Nativii cu acest aspect în harta nașterii cred că nu au avut destul noroc.

De asemenea, vorbim despre oameni deconectați emoțional. Unii simt că nu merită energia universului, simt prea mult din suferința lumii și se blochează în propria suferință.

Poți observa că în momentul în care cineva simte o durere, o simți și tu cot la cot cu el. Și rămâi blocat în acea durere. Sau poate fi și invers. Unii nativi devin foarte cinici și nu au empatie pentru nimeni, fiindcă simt că nimeni nu le oferă empatie nici lor.

Unii se simt excluși, stau departe de oameni și se retrag în comportamente negative, precum consumul de alcool sau de droguri.

Ai în vedere și acest articol: Asteroidul Chiron în mers direct. Schimbări profunde pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel