CINCI cele mai superstițioase zodii (de ziua pisicilor negre)

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Te sperii dacă îți taie pisica neagră calea? Nu te întorci nici în ruptul capului din drum și ai grijă să ocolești numărul 13? Atunci probabil că ești foarte superstițios. Te regăsești printre semnele zodiacale cele mai superstițioase de mai jos?

Dacă te-ai temut vreodată de pisica neagră care ţi-a ieşit în cale, atunci trebuie să ştii că este vorba despre o superstiţie din vremuri de demult, când oamenii asociau pisicile negre cu ghinionul. În multe culturi şi perioade istorice însă, pisicile negre au fost asociate cu lucruri pozitive. Cum s-a născut aşadar superstiţia care asociază pisicile negre cu ghinionul? În perioada Evului Mediu, în timpul Inchiziţiei Spaniole, Biserica Catolică a asociat pisicile negre cu vrăjitoria. Pisicile negre au fost considerate apoi multă vreme nişte entităţi malefice. Nu există niciun motiv pentru a ne feri de pisicile negre, iar această zi celebrează felinele indiferent de culoarea blănii, transmite AGERPRES de ziua pisicilor negre.

Cele mai superstițioase semne zodiacale:

1. Pești

Peștii sunt în zodia misticului, guvernați de Neptun, sunt destul de aproape de tot ce este ireal, din altă lume și astfel, în mod natural, devin atrași de această idee a superstițiilor. Totul are un sens pentru acești nativi, de aceea sunt extrem de atenți la ceea ce îi înconjoară și rămân în strânsă conexiune cu natura, cu tot ce este văzut și nevăzut. E posibil ca să își asculte intuiția și sentimentele în defavoarea rațiunii. Chiar dacă sunt considerați a fi superstițioși din cauza laturii lor mistice, felul în care iubesc ei lumea, felul în care își pot îngriji semenii nu se aseamănă cu nimic pământesc și asta se datorează faptului că energia ta este direct conectată cu divinitatea creatoare. Neptun le lasă amprenta lumilor nelimitate și a posibilităților imense în ceea ce privește creativitatea și vindecarea mistică. 

2. Rac

Racii sunt considerați a fi superstițioși din cauza faptului că au o natură nesigură și au o mai mare nevoie de stabilitate emoțională decât alte semne zodiacale. Ei preferă să atragă ceea ce este bun, să se înconjoare de obiecte considerate norocoase și să le introducă în casa, viața și rutina lor. Superstițiile rămân ceva ce se leagă de energia Racilor. Fiind guvernat de Lună, este pentru eternitate binecuvântat cu darul magic al intuiției și al empatiei deoarece vine de pe tărâmul emoțiilor. Poate simți foarte ușor nevoile celor din jurul său, le poate alina durerile sau poate fi un adevărat vizionar care simte evenimentele cu ceva timp înainte să se întâmple.

3. Scorpion

Scorpionii dau dovadă de un simț al intuiției ieșit din comun și sunt foarte atenți la cine și ce anume îi înconjoară. Scorpionii s-ar putea să considere că superstițiile au apărut pe lume cu un rost și că mai bine le iei în seamă decât să le ignori și să pățești ceva rău. Scorpionii cred în energii pozitive și negative. Pluto este planeta care le guvernează energia, fiind o planetă a lumii de dedesubt, a adâncimilor, dar și a obsesiilor, îi face să fie extrem de misterioși și îi duce cu ușurință de la o extremă la alta. Obsesiile și felul în care trăiesc cu intensitate fiecare moment pot deveni greu de digerat de cei din jur. 

4. Balanță

5. Capricorn

Energia Capricornului este una extrem de orientată către detalii și de aceea, nu le scapă nici existența superstițiilor și impactul pe care acestea le-ar putea avea asupra vieții lor. Capricornii au și o latură pesimistă, ușor fatalistă, de aceea vor face tot ce se poate ca să nu întâmpine probleme, ca să păstreze rutina lor așa cum este ea. Superstițiile sunt pentru Capricorni o măsură în plus a precauției. 

surse: elitedaily.com, medium.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel