CINCI rugăciuni pe care le poți rosti la început de săptămână

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
pexels.com
pexels.com

Rostește următoarele rugăciuni pentru încredere, înțelepciune și pace interioară.

Rugăciunea poate aduce pace și binecuvântare în începutul săptămânii. Iată câteva rugăciuni potrivite pentru această ocazie:

Rugăciunea pentru binecuvântare:
Doamne, îți mulțumesc pentru darul unei noi săptămâni. Înainte de a începe această zi și această săptămână, Te rog să-mi acorzi putere și înțelepciune pentru a înfrunta orice provocare. Fie ca această săptămână să fie plină de bucurii, împliniri și oportunități de creștere spirituală. Îmi pun viața și toate planurile mele în mâinile Tale și mă încred în îndrumarea Ta. Amin.

Rugăciunea pentru pace interioară:
Doamne, în fața începutului acestei săptămâni, Te rog să-mi dai liniștea interioară de care am nevoie. Înlătură orice teamă sau îndoială și umple-mi inima cu pacea Ta ce depășește înțelegerea. Fie ca toate acțiunile mele să fie ghidate de iubire și bunătate, iar fiecare pas să mă apropie mai mult de Tine. Amin.

Rugăciunea pentru har și binecuvântare:
Doamne, în această nouă săptămână, Te rog să-mi dai harul Tău și binecuvântarea Ta. Binecuvântează munca mâinilor mele și ghidează-mă pe căile dreptății și ale adevărului. Îți predau planurile mele și Te rog să-mi revelezi voința Ta pentru viața mea în fiecare zi. Fie ca toate acțiunile mele să fie plăcute înaintea Ta și să aducă cinste numelui Tău. Amin.

Rugăciunea pentru încredere și speranță:
Doamne, înainte de începutul acestei săptămâni, Te rog să-mi întărești încrederea și speranța în Tine. Indiferent de încercări sau provocări care ar putea să apară, să știu că Tu ești alături de mine și că mă poți călăuzi prin orice situație. Încred în planurile Tale și aștept cu încredere lucrurile bune pe care le ai pregătite pentru mine. Amin.

Rugăciunea pentru înțelepciune:
Doamne, în fața acestei săptămâni, Te rog să-mi acorzi înțelepciunea de care am nevoie pentru a face alegerile potrivite. Dă-mi claritate în gânduri și în acțiuni și învăță-mă să trăiesc în înțelepciunea Ta. Învață-mă să iubesc, să iert și să ajut pe cei din jurul meu în fiecare zi. Amin.

Îți recomandăm să citești și: Rugăciunea de MARȚI. Rostește-o, ca să ții departe necazurile și mânia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel