Cinci rugăciuni scurte pentru sănătate. Învață-le și tu!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Rostește aceste rugăciuni, despre care se spune că sunt extrem de puternice atunci când te confrunți cu probleme de sănătate.

Rugăciunea este o parte importantă a vieții spirituale pentru mulți creștini, iar rugăciunile pentru sănătate pot fi un mod de a cere ajutor divin în timpuri dificile.

Rugăciuni pentru Vindecarea Victimelor de Violență Domestică

Iată cinci rugăciuni creștine pentru sănătate:

Rugăciunea lui Avraam pentru sănătate:

„Te rog, Doamne, să-Ți aduci aminte de mila Ta și de credincioșia Ta, căci sunt dintru totul sărac. Te rog, să-mi întorci sănătatea și să-mi dai puterea de a sluji și de a Te mărturisi pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat.”

Rugăciunea Sfântului Apostol Pavel pentru vindecare:

„Doamne Isuse Hristoase, Fiu al lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul, și mă vindecă de toate bolile mele trupești și sufletești, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.”

Minciuna și căutarea iertării: Rugăciuni pentru a găsi calea spre vindecare

Rugăciunea Sfântului Ioan Botezătorul pentru sănătate:

„Stăpâne, primește rugăciunea mea și vindecă-mă pe mine, nevrednicul robul Tău, de toate bolile trupești și sufletești, pentru rugăciunile Sfintei Maicii Tale și ale tuturor sfinților Tăi. Amin.”

Rugăciunea mamei pentru copiii săi. Ce poți rosti în fiecare zi?

Rugăciunea Sfântului Nectarie pentru vindecare:

„Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, Te rugăm să ne vindeci de toate bolile noastre trupești și sufletești, și să ne dăruiești sănătate și putere pentru a-Ți sluji ție și aproapelui nostru. Amin.”

Rugăciunea Maicii Domnului pentru sănătate:

„Maica Domnului, vindecătoarea sufletelor și a trupurilor noastre, roagă-te Fiului tău să ne dăruiască sănătate și vindecare de toate bolile noastre, și să ne ocrotească sub acoperământul Său în toate încercările noastre. Amin.”

Aceste rugăciuni pot fi folosite ca mijloc de încredere și de comunicare cu Dumnezeu în timpurile de boală și de suferință.

Îți recomandăm să vezi și: Rugăciunea zilei de vineri. Ce poți rosti pentru iertarea păcatelor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel