CINCI zodii primesc un impuls de la astre! Cine câștigă ambiție profesională și cine bifează plusuri în amor?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Venus mai stă în semnul Peștilor până pe 5 aprilie. Iată ce beneficii primesc următoarele zodii.

Venus se află în semnul Peștilor de pe 12 martie, iar pe 5 aprilie, își va termina tranzitul în acest ultim semn din zodiac. Încă ne putem bucura de un aspect astrologic ce pune accent pe iertare, dar și pe romantism și compasiune.

Ce trebuie să reținem? Indiferent de zodie, creativitatea și inspirația pot atinge cote nemaivăzute. O să scrii mai mult, mai frumos. O să te concentrezi îndeosebi pe importanța sentimentelor tale. De asemenea, poți observa că ești mai sensibil, ierți mai ușor, oferi compasiune sau poate ești chiar mai relaxat. În ceea ce privește relațiile, trebuie să te axezi pe ce îți aduce bucurie. Daca nu mai simți asta, ai face bine să renunți.

Ora de vară 2024: ce dispozitive vor schimba automat ora?

Ce daruri primesc de la astre următoarele cinci zodii?

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus nu a intrat încă în semnul tău, ci se află în a douăsprezecea casă. Ce îți aduce acest lucru? Un plus de concentrare în zona spiritualității. Mai ai câteva zile la dispoziție ca să te bucuri de activități romantice în compania partenerului de viață. Poți simți că totul se schimbă în legătura ta de iubire. Se pot bucura și cei care vor să se vindece de o dragoste din trecut. Ai face bine să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane, dar axează-te și pe vindecarea sufletului, dacă este cazul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Venus încă se află în Casa carierei, a statutului, a domeniului profesional, deci Casa a zecea. Cauți un loc nou de muncă? Este posibil ca unii oameni pe care îi întâlnești să te ajute să găsești un loc mai bun. Mai mult, la actualul job, unii nativi Gemeni pot primi recunoașterea și aprecierea pe care le așteptau. Ce-i drept, acest tranzit al lui Venus în Pești o să îți aducă roadele muncii tale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trecerea lui Venus prin Casa a 7-a aduce o îmbunătățire a înțelegerii și a empatiei în relațiile tale. Asta facilitează o conexiune mai profundă cu partenerul tău de viață. Dacă te afli într-o perioadă de singurătate, s-ar putea să apară oportunități de întâlnire a unei noi persoane în viața ta.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tranzitul lui Venus prin casa a 5-a reprezintă o oportunitate excelentă pentru tine. Această casă este asociată cu creativitatea, romantismul, pasiunea și distracția. Prin acest tranzit, Venus poate aduce o energie creativă puternică în viața ta. Ai posibilitatea să începi să creezi ceva nou și să explorezi mai în profunzime pasiunile și hobby-urile tale. În același timp, este important să ieși și să te conectezi cu alte persoane, chiar dacă acest tranzit se concentrează în principal pe exprimarea ta personală și pe dezvoltarea ta.

Ce mănânci în post ca să nu te îngrași? Recomandări amuzante pentru fiecare zodie

Pești/Ascendent în Pești

Când Venus tranzitează semnul tău zodiacal, ai potențialul de a străluci și de a atrage persoane noi în viața ta. În această perioadă, poți deveni extrem de convingător și seducător, ceea ce poate fi deosebit de benefic în negocieri sau în procesele de vânzare. Oamenii vor fi mai receptivi la ceea ce ai de spus, iar opinile tale vor căpăta o importanță crescută. De asemenea, este posibil să îți dorești să faci schimbări în aspectul tău fizic, ceea ce te poate ajuta să devii și mai atrăgător pentru cei din jur.

Atunci când aritmia apare în atrii, se numește atrială sau, de asemenea, auriculară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel