CINCI zodii sunt atenționate de astre. O zodie trebuie să fie cu picioarele pe pământ: "Nu știi pe ce lume ești!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Iată care sunt mesajele astrelor pentru cele CINCI zodii!

Ce ne spun actualele tranzite astrologice?

Venus este în Pești până la 20 februarie. Putem să avem parte de romantism la cote înalte. Avem o capacitate unică de a ne transpune emoțiile într-un mod artistic, fiindcă lui Venus în Pești îi place tot ce ține de emoție și vizual. Putem să plângem dacă simțim nevoia, dar și să ne acceptăm și să ne vindecăm.

Marte mai stă în Gemeni până la 25 martie și ne ajută să ne flexibilizăm. O să fie nevoie să găsim soluții simple și să ne descurcăm. Este o perioadă ideală pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit.

Saturn este pe ultima sută de metri în Vărsător. Pe 7 martie, va intra în Pești. Saturn în Vărsător este ca un guru și ține de dorințele și aspirațiile noastre. În plus, ne cere să fim realiști în ceea ce privește viitorul apropiat. Să nu uităm ce schimbări marcante a produs din martie 2020 încoace. 

În perioada 11 februarie - 3 martie, Mercur tranzitează Vărsătorul, unde se simte foarte bine. Acest tranzit nu este întâmplător, pentru că va fi precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. Vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist. Să fim mai deschiși, mai toleranți și mai maturi atunci când vine vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Să nu uităm că luna februarie este liniștită din punct de vedere astrologic, dar ne așteaptă un martie de neuitat! Cu evenimente istorice.

Mai jos previziunile pentru zodiile cele mai afectate din această perioadă. 

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Neptun și Venus ce îți spune? Dacă îți place de vreun prieten sau chiar te-ai îndrăgostit de el, azi nu este o zi bună să crezi că și el simte la fel. S-ar putea ca acesta să considere că ai un comportament destul de deplasat sau un flirt care nici nu ar trebui să fie. Ai grijă la acest aspect astrologic care te poate induce în eroare.

În al doilea rând, ar fi bine să nu îți faci niciun plan în această săptămână. Pentru că Venus este în conjuncție cu Neptun în Casa a 11-a, planurile îți sunt cam date peste cap. În loc să te axezi mai mult pe prezent și pe ce se întâmplă acum în viața ta, tinzi să visezi. S-ar putea ca realitatea să nu se pupe deloc cu ce este în mintea ta în aceste zile.

Totodată, încearcă să nu te sacrifici pentru prieteni și nu îi lăsa nici pe ei să facă asta pentru tine. Este nevoie de limite. Pe plan profesional, s-ar putea să te lovești de unele întârzieri sau blocaje. Mai ușor cu planurile de viitor!

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția dintre Venus și Neptun în Casa a 8-a te face prăpăstios și panicos. Nu știi pe ce lume ești zilele acestea și crezi că ai numai ghinion. Devii anxios și orice te sperie. Ai spune că nu e mare lucru doar că te sperii. Dar pentru că vorbim și despre Neptun, aceste sperieturi te pot îmbolnăvi. Poți să creezi atacuri de panică inutile, așa că ar fi bine să te bazezi pe cineva săptămâna aceasta. Pe o persoană care să te aducă la realitate, fie că este iubitul/a, un prieten sau un partener de business.

Așa că ar fi bine ca în următoarele zile, să ceri și părerea celor din jur. Dar să îi cauți pe cei care îți spun adevărul dur și crunt. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția dintre Venus, guvernatoarea ta și Neptun se petrece în Casa a 6-a. Așa că, orice diagnostic pe care îl primești în aceste zile ar fi indicat să îl verifici încă o dată. Nu te întinde la bârfă cu colegii. Este adevărat că ești drăguț și de treabă, dar s-ar putea ca aceștia să creadă că te uiți într-un anumit fel la ei sau că ai altceva de gând. Orice depășire a unor limite la locul de muncă îți poate aduce numeroase boacăne, așa că fii atent.

Nu prea ai nici un mare spirit organizatoric zilele acestea, așa că ar fi bine să vezi de unde vine acest haos în viața ta și cum îl poți rezolva.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe tine, conjuncția dintre Venus și Neptun nu te încurcă. Ba din contră, te face mai dulce, mai blând, mai empatic și mai tolerant. În schimb, conjuncția dintre Soare și Saturn din Casa a 2-a de mâine se joacă puțin cu finanțele tale. Chiar dacă nu ai vrea să dai banii, apar niște cheltuieli. Și, odată cu cheltuielile, încep grijile și anxietatea.

În curând, Saturn va ieși din Casa a 2-a și va merge în Casa a 3-a. Această casă are legătură cu banii, dar este mai degrabă o casă a investiției și a monetizării. Deci stai liniștit, nu o să fie sfârșitul lumii din punct de vedere financiar. În final, începe o perioadă optimă pentru studiu și plimbări. Fii mai sociabil și mai relaxat, ai de ce.

Pești/Ascendent în Pești

Cum vor fi nativii Pești în aceste zile? Cei mai romantici și cei mai iubibili! Nu va fi nimeni ca voi în această săptămână. O să fii creativ, poet, vrei să postezi cele mai frumoase poze pe Internet. Trăiești viața într-un mod foarte artistic și spiritual, ești în lumea ta. 

Însă, deși te poți bucura de toată iubirea din jur, astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să încerci să stai cât mai mult timp cu picioarele pe pământ. În caz contrar, s-ar putea să nu îți meargă nimic cum trebuie, nici din punct de vedere personal, nici profesional. Separă concretul de imaginar și pregătește-te de intrarea lui Saturn în semnul tău, de pe 7 martie. Pentru că o să te responsabilizeze.

Astrosens îți recomandă și: Schimbări masive pentru PATRU zodii. Zodia care va avea o lună cu greutăți: "Trebuie să scapi de aceste obiceiuri"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel