CINCISPREZECE lucruri pe care trebuie să le știi despre TAROT

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Pixabay.com
Pixabay.com

În zilele noastre, mulți oameni își caută răspunsurile la diferitele întrebări, în cărțile de tarot. Dar care este de fapt originea acestei practici și ce-ar trebui să știi despre tarot?

Cărțile de tarot, un set de 78 de cărți în total, și-au consolidat reputația considerabil. Ele au atras oameni din întreaga lume. Fie că sunt folosite de cei care cer răspunsuri sau de cititori, tarotul a fascinat mințile oamenilor în mod profitabil. Astăzi, citirea cărților de tarot a devenit cea mai utilizată practică de avertizare și prezicere. Oferă cititorului o perspectivă asupra trecutului, prezentului și viitorului căutătorului. Cititorul de cărți de tarot trage apoi concluzii și prezice viitorul căutătorului. Cărțile de tarot au asistat acele persoane cărora le place să exploreze ocultul și să-și croiască drumul prin viață cu ajutorul lor. Mulți oameni se bazează pe citirile cărților de tarot în căutarea răspunsurilor și pentru a-și da un scop vieții lor. Concluziile formulate s-ar putea să nu funcționeze complet, dar, în cazul în care se întâmplă ceva, te vor ajuta să îți clarifici îndoielile și să îți oferi o înțelegere a situației actuale. Dacă te decizi să intri în lumea cărților de tarot, iată câteva fapte informative necunoscute despre ele.

Fapte pe care probabil ar trebui să le știi despre citirea cărților de tarot ca începător

  1. Cărțile de tarot au fost inițial concepute pentru jocuri de cărți în secolul al XV-lea. Nu au fost niciodată destinate să fie un instrument de ghicit în viitor, dar, în cele din urmă, în secolul al XVIII-lea, oamenii au început să caute semnificații pentru a face predicții viitoare.
  2. Citirea cărților de tarot nu este legată de magie sau spiritualitate. Citirile sunt elaborate pe baza cunoștințelor și puterii intuitive a cititorului. Abilitățile psihice ale interpretului joacă un rol important în elucidarea concluziilor.
  3. Credința că nu ar trebui să îți cumperi propriul set de cărți de tarot este un mit. Ar trebui să te simți atras de un anumit set de cărți, în același mod în care te atrag cristalele și pietrele prețioase.
  4. Setul de 78 de cărți de tarot este împărțit în două grupuri - 22 de cărți ale Arcanei Majore și 56 de cărți ale Arcanei Minore. Arcanele sunt explicate ca fiind "misterioase" sau secrete.
  5. Cele patru costume ale Arcanei Minore ilustrează elementele de bază ale naturii. Arcana Minoră cuprinde Bastoanele care reprezintă Focul, Pentaclele care înfățișează Pământul, Cupele care reprezintă Apa și Săbiile care semnifică Aerul.
  6. Fiecare costum al Arcanei Minore este asociat cu o preocupare diferită - Bastoanele se corelează cu problemele de muncă și ambiția, Pentaclele se referă la bani și casă, Cupele sunt legate de problemele emoționale, iar Săbiile sunt conectate la conflict și la supra-gândire.
  7. Se crede că, cărțile Arcanei Majore poartă semnificații profunde, reprezentând modificări și lecții în viața celui care întreabă.
  8. La fel ca în cazul cărților de joc, fiecare set de Tarot are o carte Joker inițială numită Nebunul și marcată cu numărul 0.
  9. Se crede că în Arcana Majoră sunt văzuți patru Arhangheli - Îndrăgostiții/Rafael, Temperanța/Mihail, Judecata/Gabriel și Diavolul/Uriel.
  10. Designurile Tarotului sunt acum folosite în mod popular de marile case de modă, în special Dolce și Varsace.
  11. Nu există reguli stricte și rapide pentru a înțelege citirile cărților de tarot. Abilitățile psihosomatice și intuiția interpretului ajută la descifrarea răspunsurilor.
  12. Citirile cărților de tarot sunt menite să impună o atmosferă progresivă și o atitudine încurajatoare în mintea celui care caută răspunsuri. Fiecare carte de tarot este învelită în pozitivitate, chiar și cartea negativă are ceva constructiv.
  13. Se crede că fiecare persoană are o carte de naștere înrudita cu Arcana Majoră. Pentru a o găsi, tot ce trebuie să faci este să aduni cifrele zilei de naștere până când ajungi la un singur număr. De exemplu - 22/06/1999 se va aduna astfel: 2+2+0+6+1+9+9+9 = 38. Adăugând 3+8 rezultă 11, care reprezintă Puterea. Persoana născută în această zi are o putere și un curaj imense.
  14. Citirea cărților de tarot poate fi chiar o formă de căutare terapeutică pentru unii. Poate ajuta la eliberarea tuturor frustrărilor și oboselilor. Lucrul cu cărțile de tarot va facilita îmbunătățirea stării de spirit și va umple conștiința cu gânduri încurajatoare și liniștitoare. În timp ce unii pot medita ținând în minte o anumită carte și își pot extinde orizontul gândurilor pentru a absorbi energiile cărții.
  15. Fiind începător în orice, fiecare zi va fi una nouă în învățarea lucrurilor. Vei descoperi ceva nou în fiecare zi, așa că continuă să practici. Așa cum sugerează și vechea zicală, „Practica duce la perfecțiune”. Asigură-te că te bucuri de fiecare pas al procesului de citire a cărților de tarot.

Citește și ȘAPTE profeții ale Babei Vanga pentru anul 2024 - Dezastre majore și criză economică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel