Cine va lua locul Reginei Elisabeta. Experții regali, despre planul Prințului Charles: Nu există nicio șansă să fie Rege prea mult timp

astrosens Team | Dată: 17 noi, 23:34 | Categorie: Monden
Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family

Doi experți regali au făcut dezvăluiri despre viitorul monarhiei din Marea Britanie.

Vezi și: Regina Elisabeta, marea îngrijorare. De ce ține cu dinții de tron, deși e bolnavă și bătrână. Promisiunea făcută, legătură cu ABDICAREA

Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, este primul care va sosi la tron ​​după ce regina moare, conform regulilor. Cu toate acestea, Prințul Charlesse confruntă cu apeluri din partea britanicilor dar şi a membrilor familiei pentru a-l lăsa pe Prințul William să preia conducerea regatului după abdicarea sau moartea Reginei Elisabeta.

Expertul regal Jonathan Sacerdoti a spus că nu există "niciun argument puternic" pentru ca Prințul Charles să-i lase coroana fiului său William.

"Nu există nicio șansă ca Prințul Charles să fie rege prea mult timp"

Într-un interviu pentru express.co.uk, Sacerdoti a spus: "Nu cred că există un argument puternic pentru asta și cred că Prințul Charles va fi un alt tip de monarh față de Regina Elisabeta lui iar William va fi un alt fel de monarh față de mama lui, tatăl și bunica lui.

Cred că nu există nicio șansă ca Prințul Charles să fie rege prea mult timp. Este imposibil din punct de vedere al vârstei sale. Va fi o domnie foarte diferită tocmai din acest punct de vedere. Nu va fi o surpriză când Charles va fi rege, așa au planificat-o de ani de zile. Sunt sigur că poartă discuții între ei despre agenda mai largă a Familiei Regale și obiectivele pe termen scurt ale acesteia".

"S-ar putea să fi avut deja discuții despre când va prelua fiecare monarhia", a mai spus expertul.

"Prințul Charles va crea o formă de schimbare a constituționalului pentru a permite fiului său să urce pe tron"

Mai mult, expertul regal Stewart Pearce a explicat cum prinţul Charles ar putea să se dea deoparte și să-l lase pe Ducele de Cambridge, adică fiul său cel mare, să-i ia locul.

Vorbind cu Royally Us on Us Weekly, Pearce a spus: "Știm poziția pe care urmează să o moștenească, va fi foarte interesant să vedem dacă Prințul Charles va sta pe tron ​​sau va crea o formă de schimbare a constituționalului pentru a permite fiului său să urce pe tron. Va fi foarte interesant.

Citește mai departe pe DC NEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play