Cititul în palmă. Ce trebuie să știi despre linia vieții?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Chiromantie
Freepik.com
Freepik.com

Linia vieții dezvăluie vitalitatea și pofta de viață. Profunzimea liniei tale indică energia și trăsăturile dominante, în timp ce lungimea sa arată cum vei fi influențat de ceilalți.

Linia vieții începe între degetul arătător și degetul mare și se curbează într-un arc în jurul bazei degetului mare, până când ajunge la încheietura mâinii.

A avea o linie a vieții ruptă nu prezice o moarte timpurie. Mai degrabă, arată o abordare independentă, stabilă și practică a vieții.

Citește linia vieții de pe mâna ta dominantă. În timp ce mâna non-dominantă poate arăta mai mult din personalitatea și caracterul tău natural, mâna dominantă arată cum se va manifesta această personalitate pe parcursul vieții tale și în viitor.

În timp ce ambele mâini ar trebui luate în considerare în timpul unei citiri a palmelor, mâna ta dominantă primește prioritate.

Pentru bărbați, mâna stângă reprezintă calitățile cu care s-au născut și dreapta este ceea ce au acumulat în viața lor. Pentru femei, este invers.

Interpretează o linie a vieții groasă și clară ca pe un semn al vitalității și al poftei de viață. Poți fi în mod special bun la sporturi sau la lucrul cu mâinile. Pe de altă parte, o linie a vieții superficială și neclară poate indica faptul că ești o persoană mai pasivă, ușor influențabilă de ceilalți.

Chiromanție. Ce spune linia iubirii despre emoțiile tale?

Dacă nu ai o linie a vieții, acest lucru nu înseamnă că vei avea o moarte timpurie, ceea ce este o concepție greșită comună. Cu toate acestea, absența liniei vieții poate indica faptul că te confrunți cu nervozitate sau probleme de sănătate. Asigură-te că ai grijă de tine prin exerciții regulate, somn de calitate și îngrijirea sănătății mintale.

Interpretează o linie a vieții lungă și curbată ca pe un semn al unei bune sănătăți și energie. A avea un arc mare în linia vieții indică vitalitate și entuziasm pentru viață. O linie a vieții mai dreaptă, care este aproape de degetul mare, poate însemna că obosești ușor și abordezi relațiile cu prudență.

O linie a vieții scurtă care se oprește înainte de degetul arătător semnifică independență și autonomie în viață, însoțită de o personalitate pragmatică.

Pentru a determina dacă ai un arc mare în linia vieții, verifică dacă se intersectează cu linia mediană verticală a palmei tale. Închipuie-ți o linie invizibilă care se întinde drept din degetul mijlociu până la încheietura mâinii. Dacă linia vieții ta se intersectează cu această linie, ai un arc mare.

Chiromanție. Tot ce trebuie să știi despre LINIA BANILOR

Mulți cititori în palmă cred că o ruptură în liniile tale indică o schimbare majoră în stilul de viață sau o călătorie neașteptată, fie pozitivă, fie negativă. Alții, totuși, cred că o ruptură prezice o boală sau un accident, iar lungimea părții rupte prezice durata și severitatea recuperării tale.

Cunoscute și sub numele de linii surori, două linii arată că vei avea o călătorie lină prin viață. Vei primi întotdeauna sprijin din partea altora atunci când te afli în dificultate. Probabil ai o vitalitate suplimentară care îți oferă energie în tot ceea ce faci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel