Conjuncție Mercur-Pallas Athena în harta natală sau când negustorul se face frate cu războiul

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Află ce aduce acest aspect în viața ta.

Conjuncția dintre planete sau asteroizi în astrologie reprezintă o apropiere sau o fuziune a energiilor celor două corpuri cerești. În cazul unei conjuncții între Mercur și Pallas Athena, avem o combinație fascinantă a comunicării, gândirii și a strategiei.

Mercur, guvernator al Gemenilor și Fecioarei, este cunoscut ca fiind planeta comunicării, a gândirii și a tranzitului. Reprezintă modul în care procesăm și exprimăm informația, modul în care învățăm și comunicăm cu cei din jurul nostru. De asemenea, guvernează deplasările scurte, frații și surorile, precum și comercianții și negustorii.

Pallas Athena, unul dintre cei patru asteroizi mari, deseori numit "regina strategiei", aduce în astrologie energia înțelepciunii, a strategiei și a luptei drepte. Ea simbolizează capacitatea de a înțelege tiparele vieții și de a folosi inteligența pentru a rezolva problemele. Pallas este, de asemenea, asociată cu arta, meșteșugul și activitățile creative.

Când avem o conjuncție între Mercur și Pallas Athena într-o hartă natală, individul are o capacitate naturală de a combina gândirea logică cu strategia. Acesta este un aspect excelent pentru strategi, consilieri, planificatori și pentru cei implicați în activități creative care necesită gândire analitică.

Într-o hartă natală, casa în care se află conjuncția Mercur-Pallas Athena va indica domeniul în care aceste energii se manifestă cel mai puternic. De exemplu, în Casa a III-a, aceasta poate indica o persoană care este un orator talentat sau un scriitor. În Casa a X-a, poate indica o carieră în consultanță strategică sau în planificare. 

În încheiere, conjuncția Mercur-Pallas Athena într-o hartă natală este un semn al unei minți ascuțite, care poate combina logică cu strategia. Aceasta indică o persoană care nu doar că gândește și comunică eficient, dar și vede "imaginea de ansamblu" și poate să elaboreze planuri și strategii pentru a-și atinge obiectivele.

Vezi și Fațetele feminității în astrologie. Cine este Pallas Athena în harta natală?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel