Conjuncție Mercur-Pluto pe 10 februarie: "Poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Planeta comunicării, Mercur, este în semnul Capricornului de pe 7 decembrie. Acolo va rămâne până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Însă, pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului, care va predispune la idei și gânduri intense. Iată ce aduce pentru fiecare zodie!

Până pe 11 februarie, Mercur tranzitează Capricornul. Știm deja că vorbim despre cel mai dur semn al zodiacului! Iar asta înseamnă că preț de câteva zile, în discuțiile noastre își fac loc maturizarea și pragmatismul. Când Mercur va intra în Vărsător, începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv.

Mercur în Capricorn este perceput ca un profesor matur. Poate fi autoritar, rigid, încăpățânat, cu o metodologie foarte clară. Nu este deschis la încercarea unora de a duce în derizoriu anumite subiecte.

Nu ne lăsăm impresionați de vorbe și putem fi sceptici. Vrem fapte concrete.

Pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului! O asemenea alăturare de astre ne predispune la un psihic puternic, o minte cercetătoare și la o intuiție ascuțită. Simbioza celor două planete poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile. De fapt, motto-ul acestei zile este simplu: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se-ntâmple”. 

Ultimul grad al unui semn este poate cel mai puternic! Se numește anaretic. Când avem un aspect atât de puternic într-un grad anaretic, să știți că ne putem aștepta la situații greu de digerat, implacabile și surprinzătoare. 

Mercur este cel care se ocupă de planul mental, comunicarea verbală/non-verbală sau mișcarea informației. Pluto reprezintă puterea, atât a creației, cât și a distrugerii. Această planetă transgenerațională transformă într-un mod radical orice atinge. Este implacabilă. Iar semnul Capricornului este cel al materializării, construcției și seriozității.

Cei cu marcaj cardinal, Berbec, Rac, Balanță, Capricorn vor fi primii vizați.

Dar, pentru fiecare dintre noi, acest aspect se manifestă într-unul dintre domeniile importante din viața noastră.

Berbec/Ascendent în Berbec

La nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, o să fie vizat domeniul profesional. Ar fi bine să nu ai mari așteptări de la discuțiile cu șefii sau cu superiorii. Stai departe de conflicte. Dacă ai grijă de acest lucru, vei fi capabil să iei decizii obiective.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, conjuncția dintre Mercur și Pluto în Capricorn o să aibă loc în Casa a 9-a. Așa că gândește-te bine în cine ai încredere sau pe cine te bazezi când vine vorba despre un obiectiv important, fie personal sau profesional.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

10 februarie va fi o zi ideală să iei în calcul începerea unei afaceri. Este o zi optimă și pentru investiții. În schimb, astrele îți sugerează să nu pui gând rău nimănui, fiindcă o să regreți.

Rac/Ascendent în Rac

În cazul în care ai așteptat cel mai bun moment să îi declari ceva partenerului de viață, pe 10 februarie este bine să o faci. Așa că nu îți fie teamă. Ai șansa de a cuceri o persoană, cu replicile potrivite.

Leu/Ascendendent în Leu

Mai mult ca sigur, ce s-a întâmplat recent la locul de muncă ți-a adus o mulțime de frustrări. Ei bine, Mercur îți vine în ajutor și este lângă tine, ca să poți spune ce te deranjează exact. Și chiar o să vezi rezultate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cei cu semnul Fecioarei vor avea o zi bună ca să spună NU. Și este și o perioadă potrivită să mai renunți la autoexigență. Admite că nu le poți face chiar pe toate, este în regulă. Mercur te ajută să îmbunătățești anumite lucruri din viața personală.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 10 februarie, vei avea o zi grozavă pentru a face schimbări în locuință. Poți folosi această dată să faci familiei unele mărturisiri de care te temeai. Dar, trebuie să lucrezi și la impunerea limitelor.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tot ce o să comunici cu ocazia conjuncției dintre Mercur și Pluto o să aibă o greutate uimitoare. Chiar și ironiile sau glumele pe care le faci. O să observi că oamenii cred în tine, te înțeleg și îți acceptă și urmează propunerile. Folosește-te de intuiție, pentru că o să fie cel mai bun aliat al tău.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 10 februarie, ai o zi bună să poți lua o decizie alături de partenerul de viață, legată de evenimente viitoare. Unele pot implica și anumite cheltuieli serioase, de care altădată te-ai fi ferit.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, ziua de 10 februarie poate să fie trăită intens, la cote maxime. De ce? Pentru că Mercur și Pluto te încurajează să iei orice decizie îți dorești, fără să îți fie teamă. Reține că frica este doar în mintea ta.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția dintre Mercur și Pluto te obligă să mai renunți la victimizare. Este o zi ideală să cauți și să încerci să găsești cei mai buni specialiști pentru problemele tale.

Pești/Ascendent în Pești

Nu ai niște planuri pentru viitorul apropiat? Înseamnă că ziua de 10 februarie nu o să-ți priască foarte mult. Dar conjuncția dintre Mercur și Pluto îți poate deveni aliată, ca să iei, în sfârșit, unele decizii.

Îți recomandăm să citești și: Efectele lui Pluto în Capricorn: Cititorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus numeroase schimbări!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel