Conjuncție Venus-Lilith pe 28 iunie. Testarea limitelor și noi obsesii în iubire

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Pe 28 iunie, Venus din Leu va face prima conjuncție cu Lilith din 2023. 

Pe 28 iunie, Venus face conjuncție cu Lilith în semnul Leului. Venus reprezintă feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Și cum acestea se întâlnesc pe tărâmul Leului, vă puteți da seama că vom avea de-a face cu unele situații destul de provocatoare. Ce poate ieși din asta, depinde doar de noi. 

V-ați întrebat vreodată de ce este atât de atractivă Lilith? De ce exercită atât de multă fascinație asupra minții umane? Deoarece este învăluită într-o aură de mister, nu știm cine este cu adevărat și ne este și teamă de acțiunile și efectele pe care le-ar putea avea asupra noastră, mai ales că astrologic vorbind are o reputație proastă. Însă nu este, oare, acesta un trend al femeilor puternice, nu ajung cumva să aibă o reputație proastă, tocmai pentru că nu sunt înțelese și acceptate?

Citește și Trio-ul Venus-Marte-Lilith în Leu aduce beneficii uriașe următoarelor TREI zodii

E posibil să rupem puțin barierele necunoscutului pe 28 iunie.

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat. În mitologie, cearta dintre Adam și Lilith, prima soție a sa, a pornit tocmai de la drepturile egale pe care le reclama femeia, drepturi pe care și le dorea respectate și atunci când venea vorba despre relațiile intime. În timpul unui act sexual, Lilith a refuzat să se supună instrucțiunilor lui Adam și a cerut să stea ea deasupra lui, prin urmare el a încercat să o oblige folosind forța. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul, iar Lilith l-a părăsit pe Adam, considerând că nu va accepta niciodată să îi fie altceva decât egală. 

Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență.

Ce vrea Venus? Iubire și frumusețe. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție.

Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită acestui aspect. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate.

Lilith va fi destul de paradoxală. Ne va face să acționăm după bunul plac al altora (să primim aplauze), după care ne vom supăra și vom striga cât de tare ne vor ține plămânii că nu ne pasă de ce zic ceilalți (ne vom cere independența).

Și cu siguranță, vara lui 2023 nu va fi deloc plictisitoare! Urmează ca Lilith să facă și… o conjuncție cu Venus retrogradă! Da, cele două se vor întâlni din nou pe 7 august!

Cu alte cuvinte, vom vedea rezultatele acțiunilor din aceste zile abia atunci. 

Deci avem în față o vară incendiară, scandaloasă și provocatoare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel