„Consumați-l pe Marte în Berbec, altfel vă consumă el pe voi!” Previziuni pentru 25 mai-5 iulie

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 25 mai, 10:38 | Categorie: Noutati
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Marte în Berbec aduce un debut exploziv al verii în viața noastră, Intrăm în sezonul cald cu poftă de viață, curaj, dar și o doză nebună de furie. Ce vom face cu tot ce ni se dă? Asta depinde de fiecare dintre noi. 

Marte este cel care vrea să vadă lupte peste tot. În mitologie el este Ares, Zeul războiului. Dacă până acum l-am avut pe Marte în Pești, ascuns, liniștit, spiritual, avem parte de o trecere interesantă către Marte în Berbec care vrea imediat acțiune.

Marte este energie, pasiune, iar Berbecul se aruncă, vrea să deschidă drumuri, ce iese din asta? Un adevărat foc de artificii în care contează cel mai mult felul în care vom ști să punem energia aceasta la treabă. 

Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia, face prăpăd în jurul lui. Marte în Berbec îi va „zgudui” pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. O să îi scoată în față, o să îi împingă, dacă nu fac ei primul pas, atunci se vor găsi în situații care îi vor obliga să îl facă oricum. 

Pe de altă parte, semnele de foc se vor simți ca acasă. Pentru Berbec, Leu, Săgetător, acțiunea era deja la cote mari, deci va fi destul de confortabil.

Cu Marte în Berbec avem furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să ne gestionăm furia, atunci va fi haos. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbimm pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite.

E posibil să apară și alte ciocniri, mai ales ale liderilor. Sunt îngrijorări în ceea ce privește războiul. Marte în Berbec nu se teme de sânge, de decizii radicare, e soldatul care se aruncă primul în luptă.

Chiar și cei calmi, echiibrați, diplomați or să se enerveze. Nu mai stai să te gândești, te cerți cu lumea la coadă, la colț de stradă. 

„Consumați-l pe Marte în Berbec, altfel vă consumă el pe voi”, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. 

Aspectele lui Marte în semnul Berbecului:

29 mai: Marte conjuncție cu Jupiter

Oportunitatea și abundența pe de o parte, lupta și impulsivitatea pe partea celaltă, împreună fac „bum”. E o ocazie bună pentru a debuta în ceva, pentru a lansa ceva. E bună pentru a pune acea cărămidă în flăcări care va începe să țeasă o nouă construcție în direcția căreia să „ardem” energie în mod constructiv, 

1 iunie: Marte face un careu cu Lilith

Lui Marte în Berbec îi place independența. E posibil ca unii dintre copii să plece de lângă părinți, să fie mai independenți. E un moment în care vă puteți dezlipi de anumite atașamente.

15 iunie: Marte se întâlnește cu Chiron

Luați-vă cicatricea pe care o aveți în brațe și nu mai fugiți de ea. Puteți să vă vindecați, puteți să vă motivați atât pe voi înșivă, dar și pe alții.

28 iunie: Sextil cu Saturn

E un moment bun pentru a ne gândi la următorul pas.

2 iulie: Marte face un careu cu Pluto în Capricorn

La nivel mondial e posibil ca tensiunea să fie la cote maxime: confruntări, declarații explozive, atacuri, știri agresive, violență multă, lupte de putere. Și la nivel personal e neplăcut. După ce ai ascuns atât de mult timp furia, ea te macină pe dinăuntru.

Aveți curajul să folosiți furia în mod constructiv, luptați propriile voastre lupte!

Urmăriți mai jos întreaga emisiune!

Ați citit și despre conjuncția dintre Jupiter și Marte de pe 29 mai? Wow!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play