PATRU planete în semnul PEȘTILOR de pe 15 aprilie până pe 2 mai - abandonează luptele și caută pacea! Rostește rugăciunea aceasta!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Având patru planete în semnul Peștilor până pe 2 mai, suntem înclinați către spiritualitate, către vindecare, către abandonarea luptelor inutile și găsirea păcii interioare în vremuri haotice. 

Această perioadă astrologică ce stă sub semnul Peștilor este dublată și de perioada postului care ne îndeamnă la rugăciune și regăsire spirituală, reluare a relației cu Dumnezeu. Vorbim foarte mult despre iubire zilele acestea, iar asta te învață și dogma ortodoxă: iubește-ți aproapele. Dumnezeu este iubire.

Avem nevoie să ne regăsim pacea interioară mai întâi pentru a putea să facem pace și să găsim pace în jurul nostru în săptămâna Floriilor despre care poți citi mai multe aici pe măsură ce ne apropiem mai mult de Sfintele Sărbători de Paște care vor aduce Învierea lui Iisus Hristos și vor reconfirma marele miracol al creștinismului. 

Găsește un colț liniștit undeva în casa ta, aprinde o lumânare și oferă-ți câteva minute de rugăciune. Roagă-te pentru pace pe pământ.

„Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ești Izvorul vieții și al păcii în cer și pe pământ, revarsă harul păcii Tale în lumea tulburată de război și de ură. Stinge neînțelegerile și învrăjbirea dintre oameni și revarsă în inimile tuturor smerenia, pacea și bunătatea. Liniștește pe cei războinici și dăruiește-le înțelepciune. Dăruiește ajutor celor suferinzi, ocrotire celor refugiați sau pribegi și mângâiere celor înstrăinați și întristați, iar nouă tuturor dăruiește-ne voința și puterea de a ajuta cu toată inima pe semenii noștri care suferă din pricina războiului. Cel ce ai spus: Fericiți sunt făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema!, învață-ne să căutăm dobândirea păcii inimii și a păcii între oameni și între popoare, deoarece în inima în care se află pacea, nu mai este vrajbă, iubire de stăpânire sau frică, ci mângâierea Duhului Sfânt, iubire de Dumnezeu și de semeni. Pentru aceasta, cu smerenie ne rugăm Ție, Hristoase Dumnezeule, pentru pacea dintre oameni în fiecare țară, pentru pacea dintre popoare și pentru buna așezare a întregii lumi, ca să viețuim în bună înțelegere și să putem lucra fără împiedicare faptele plăcute Ție, slăvind iubirea de oameni a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”

sursă rugăciune: basilica.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel