Cum agață Zodiile? Cine rămâne într-un joc al flirtului și cine se îndrăgostește nebunește?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Cum agață zodiile? Cine este cel romantic și cine flirtează excesiv deși el crede că e doar prietenos? Care dintre zodii visează la o familie încă de la prima întâlnire și care te poartă prin tot iadul ca să îți testeze puterea? Mai multe detalii despre cum te prind zodiile în mrejele iubirii găsești mai jos. 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt înnebuniți după jocul flirtului pe care îl asociază cu o „vânătoare”. Le place să cucerească și sunt atrași de multe ori de cineva care „se lasă” mai greu. Felul în care o să agațe aceste zodii va fi unul distractiv, dar și marcat de generozitate, cadouri și multă aventură. Berbecii au o natură impulsivă, așa că e greu de spus dacă totul va rămâne doar un joc sau dacă se vor îndrăgosti nebunește și vor spera la „împreună până la adânci bătrâneți”. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu sunt puși pe agățat, ci mai degrabă caută un partener stabil pe care să îl ia în considerare pentru o relație de lungă durată, sau de ce nu, o căsătorie. Taurilor nu plac prea mult schimbările și nici surprizele. Însă, dacă le-a căzut cineva cu tronc, atunci pot fi destul de încăpățânați și pot începe o adevărată strategie de cucerire cu flori, cină în oraș și ieșire la film. Ceea ce trebuie să reții, e că dacă ai căzut în brațele unui Taur, nu o să scapi prea ușor din rutina și obiceiurile acestuia, dar poți fi sigur(ă) de un lucru: fidelitatea.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt în topul listei semnelor care or să încerce să te agațe. Au o natură a flirtului în sânge și sunt cunoscuți ca fiind „social butterflies” (fluturi sociali). Au toate vorbele la ei și știu cum să te facă să îți pierzi capul. Într-o zi or să te iubească și ei, dar a doua zi s-ar putea să te uite pentru că vor avea ceva mai important de făcut. O să te găsești mereu într-un joc al petalelor de tipul „mă iubește, nu mă iubește. Însă dacă va întâlni pe cineva alături de care va avea o conexiune la nivel intelectual, atunci se va îndrăgosti nebunește. 

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru acești nativi iubirea este doar o etapă necesară pentru întemeierea unei familii. Racul este un semn ghidat de puterea și influența Lunii, adică de arhetipul mamei, așadar relația cu mama va fi cea care va prima. Nu numai că va avea o legătură foarte puternică cu mama, dar va dezvolta și un atașament foarte puternic legat de partener în acest sens. Dacă un Rac te agață, e posibil să te invite la el acasă, să vrea să îi cunoști familia și să îți gătească ceva. Se va gândi mereu la relații de lungă durată, dar nu îți va mărturisi imediat sentimentele sale din teama de a nu fi rănit. 

Leu/ Ascendent în Leu

Jocul flirtului e la el acasă cu acești nativi. Îl vor transforma într-o „iubire ca-n filme” chiar dacă simt asta sau nu. O mică flacără de dragoste și sunt gata să treacă prin „foc și sabie” pentru a face lucrurile cât mai dramatice. Leii te vor agăța în moduri care sunt ieșite din comun și vor face în așa fel încât să ți se pară că nu ai mai trăit niciodată ceva atât de special. În schimb, vor aștepta sinceritate și nu vor accepta sub nicio formă rutină. Deși nu recunosc, se vor îndrăgosti până la urmă și ei nebunește în propriul lor film, și niciodată nu se știe ce se poate întâmpla când se trezesc la realitate atât ei, cât și „victimele” lor. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Dacă te agață un nativ Fecioară, ar trebui să te simți extrem de mândru de tine, asta înseamnă că te consideră a fi perfect(ă)! Cum agață acești nativi? Desigur au totul planificat până la cele mai mici și mai surprinzătoare detalii. Or să te facă să te simți precum un prinț sau o prințesă și nu te vor lăsa să te ocupi de nimic. Dacă ai un grad mai mare de independență, metodele lor de cucerire s-ar putea să te calce puțin pe nervi, deoarece Fecioarele simt nevoia să controleze totul. Odată ce s-au îndrăgostit, însă, nu îți va lipsi nimic lângă ei și se vor dovedi a fi ei înșiși partenerii perfecți, deși nici măcar nu își dau seama de asta. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Fiind guvernați de Venus, pentru nativii Balanță flirtul e la el acasă. Nu doar că e posibil să te agațe în moduri extrem de romantice, dar se și aprind foarte repede și deja li se pare că au găsit iubirea vieții lor de fiecare dată. Ceea ce nu știu de multe ori acești nativi este că ei sunt, de fapt, îndrăgostiți de dragoste. La primele întâlniri, nu vor lipsi nici trandafirii și nici șampania. Însă, din cauza ochelarilor roz pe care îi poartă, s-ar putea să se afle mereu în relații nepotrivite pentru că au crezut iar și iar că au găsit iubirea adevărată. Le este și extrem de greu să se despartă și se află deseori în relații toxice din cauza naturii lor diplomatice. Flirt sau iubire nebună? Asta pot afla doar dacă au curajul să fie sinceri cu ei înșiși. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dragoste cu năbădăi, totul sau nimic, ruletă rusească, pericol, cursă mortală și lista ar putea continua la nesfârșit. Cum iubește un Scorpion? Te trage după el în haos. Aceste semne au un magnetism ieșit din comun și de multe ori nu trebuie să depună prea mult efort ca să te agațe pentru că ești imediat atras(ă) de ei. Sunt precum un abis acești nativi, te poți pierde în întunericul lor și ca să poți să trăiești alături de ei, trebuie să „mori” de câte ori e nevoie. Scorpionii se vor îndrăgosti de persoane extrem de puternice, alături de care să treacă prin focurile iadului. Chiar dacă sunt predispuși la tot felul de drame, e posibil să îți demonstreze loialitatea lor și să rămână pentru totdeauna alături de tine. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Acești nativi sunt aventuroși și plini de energie, însă sunt destul de „alunecoși”, asta înseamnă că s-ar putea să te agațe doar de dragul de a te agăța, doar ca să simtă „lanțurile” iubirii pentru a-și demonstra sieși că le pot și rupe când li se pune pata că vor libertatea lor dragă. E posibil să îți spună asta de la început și să te lase pe tine să decizi dacă vrei sau nu să intri într-o aventură alături de ei. Odată ce se îndrăgostesc, însă, de te vor molipsi cu optimismul și stilul lor jucăuș de a vedea viața și partea plină a paharului, în special atunci când găsesc persoane despre care ei chiar cred că merită. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii or să se uite mereu la fizic, nu or să agațe niciodată o persoană dezordonată sau neîngrijită. Totodată, cel mai probabil, nu or să agațe deloc, ci or să se intereseze cum anume ar putea să abordeze respectabil și frumos pe cineva care să aibă o natură pe care ei o consideră mult superioară altora, dar și pe cineva alături de care să nu le fie teamă să se afișeze în public. Capricornii se îndrăgosesc de fizic mai întâi, de statut social, de ceea ce i-ar face pe ei să arate bine în public. Odată ce se îndrăgostesc, poți spera alături de ei la „împreună pentru totdeauna”, căci sunt fideli și fac totul pentru partenerul lor. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Aceștia sunt nativii despre care tu s-ar putea să crezi că te agață, iar ei s-ar putea să creadă că sunt doar pruetenoși. Vărsătorii sunt interesați de persoane unice, rebele, după chipul și asemănarea lor. Caută în partener pe cineva care să îi inspire și le place, de asemenea, să fie ei cei care să se lase agățați. Nu țin neapărat să facă ei primul pas. Le place să discute și să creeze o legătură intelectuală cu cei pe care îi plac. Totodată, dacă ești înnebunit după romantism, s-ar putea ca un Vărsător să te lase să aștepți mult și bine și să te facă să te simți neglijat, pentru că din nou, ei sunt prietenoși și vor dori să petreacă mult timp în societate. Jocul flirtului și schimbarea feței lumii la nesfârșit apar pentru acești nativi a fi cele mai importante, dragostea pentru totdeauna cade pe locul doi.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii se află printre cele mai vulnerabile semne ale zodiacului. E posibil să te agațe sau să se lase agățați, asta depinde doar de tine. Știi de ce? Pentru că Peștii se vor „mula” exact pe ceea ce în mod intuitiv ei simt că tu ai nevoie. Cum te va agăța un nativ Pești? Oferindu-ți exact ce vrei să auzi. Odată ce te-a câștigat, e posibil să ți se pară cam visător, de multe ori rupt de realitate și cu capul în nori așa că s-ar putea să te trezești că tu ai grijă de toate, deși inițial acest nativ părea că se sacrifică cu totul pentru tine. Odată ce te va vedea capabil să te descurci, atunci s-ar putea să se producă o ruptură. Cum ai rețeta perfectă a unei iubiri nelimitate cu acești nativi? Oglindindu-vă reciproc nevoile și vulnerabilitățile. Oricum, romantismul va fi la el acasă și povestea de dragoste ar putea căpăta note surprinzătoare. 

sursă de inspirație articol: Slice.ca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel