Cum ar trebui să petreacă fiecare Zodie/ Ascendent Solstițiul de vară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 21 iunie avem Solstițiul de vară, dar și intrarea Soarelui în semnul Racului. Vom trece de la diversitatea Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța în absolut orice domeniu și să petrecem mai mult timp în preajma familiei.

Solstițiul de vară are loc pe 21 iunie când începe și sezonul Racului. Este o perioadă fantastică pentru a petrece mai mult timp în aer liber, dar și pentru a te relaxa alături de prieteni și de familie. Iată ce ar trebui să facă fiecare 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Este momentul perfect pentru a scrie niște intenții într-un jurnal, în același timp, este cazul să te gândești la o reuniune de familie, sau la a pune ordine în niște chestiuni de familie. 

Taur/ Ascendent în Taur

Este ideal să-ți inviți prietenii la tine acasă, să comandați pizza și să vă distrați. Nu uita că în această perioadă se vor petrece schimbări mari, e bine să ai prietenii alături. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E momentul să te întorci la natură, să simți din nou conexiunea cu aceasta. Poate că o drumeție sau un picnic ar fi o super idee pentru tine. 

Rac/ Ascendent în Rac

Ar trebui să faci ceva special, să faci ceva care te face cu adevărat fericit, doar este sezonul tău. Nu uita că ești extrem de norocos și ți se deschide un drum al oportunităților financiare. 

Leu/ Ascendent în Leu

E un moment bun ca să îți arăți talentele și ca să te exprimi într-un mod cât mai creativ. Este o perioadă bună și pentru meditație, dar și pentru a te conecta cu sinele tău spiritual. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Este momentul să te retragi, să te uiți la filme care îți plac, poate să scrii într-un jurnal și să îți încarci bateriile. S-ar putea ca viața ta sexuală să cunoască niște schimbări benefice.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Trebuie să te simți cât mai relaxat, să ai grijă de corpul tău. Poate mergi la spa, sau la pisicnă. Nu te mai gândi la muncă, lucrurile se vor rezolva. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E momentul să intri în legătură cu cei dragi sufletului tău. Poate că ar fi cazul să îți suni prietenii cu care nu ai mai luat legătura de mult timp. Puteți pleca împreună într-o excursie. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

E timpul pentru o nouă aventură, un hobby. Începe ceva nou care să fie pe placul inimii tale și care să te țină ocupat deoarece se pare că nu mai ai răbdare să pui în aplicare anumite proiecte vechi. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

În general faci lucruri mărețe și muncești mult, poate e cazul să faci o pauză și să respiri. Poate vrei să mergi la cursuri de dans sau de Yoga. Poți medita la relații și la parteneriate și la ce anume vrei să obții de aici.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

E momentul să te înconjori din nou de oameni. Poate faceți un proiect creativ împreună, că degeaba te sfătuiesc oamenii să te odihnești, tu tot la muncă te gândești. 

Pești/ Ascendent în Pești

Și pentru tine e o zi bună de mers la pisicină sau poate la mare. Conectează-te cu elementul tău de bază, apa și gândește-te cum îți poți spori latura creativă, sau cum poți transforma un hobby într-un job.

surse: besthealthmag.ca & hellogiggles.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel