Cum citeşti stelele fixe folosind metoda astrologică? Idei pentru interpretarea stelelor într-o diagramă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pixabay.com
pixabay.com

Există mai multe reguli pentru interpretarea stelelor fixe într-o diagramă natală. Iată care sunt!

Să ne amintim ce sunt stelele fixe şi ce rol au în astrologie.

Se spune că stelele fixe au o magie și o semnificație profundă. Dar și că acestea îți pot conduce înțelepciunea străveche din harta natală către succes. De altfel, stelele fixe pot să alcătuiască un portret astral complet.

În primul rând, de ce poartă această denumire? Ei bine, au numele de stele fixe, deoarece astrologii din Grecia Antică sunt cei care au numit planetele într-o manieră interesantă: "stele rătăcitoare".

În consecință, câmpurile înstelate prin care mergeau planetele par să fie fixate într-o sferă rotativă, pe cerul nopții. De exemplu, constelația Crucea Sudului se mișcă pe cer, însă stelele care alcătuiesc acea cruce par să rămână în relație fixă unele cu altele.

Par să rămână fixe, pentru că stelele fixe se mișcă puțin în timp. Dar acest lucru nu poate fi real vizibil cu ochiul liber pe parcursul uneia sau mai multor vieți. Totodată, trebuie să remarcăm faptul că stelele fixe au o istorie lungă în astrologie, fiind mai multe moduri de a le aplica într-o astrogramă natală.

Putem merge la începutul tradiției astrologice, să vorbim despre vechiul astrolog Anonymous din 379 E.N. Manualul astrologului a supraviețuit vremii, însă lipsește tocmai pagina de titlu. Îi putem spune Anon379.

Anon379 a oferit mai multe reguli pentru interpretarea acestor stele fixe într-o diagramă:

1. Când o planetă este în același semn cu oricare dintre cele 28 de stele strălucitoare, acestea se amestecă. Gândeşte-te că adăugi condimente la un preparat culinar, este ca un amestec de arome. Ia în considerare indicația stelei ca o influenţă uşoară asupra acelei planete.

2. Când o stea fixă ​​este conjunctă cu Ascendentul sau Mijlocul Cerului, aceasta indică noroc de la o vârstă fragedă. În momentul în care este asociat cu Descendentul (punctul opus ascendentului), prosperitatea vine în jurul vârstei mijlocii sau prin intermediul căsătoriei.

Atunci când este asociat cu Imum Coeli (IC), plasat vizavi de Mijlocul Cerului, Anon379 este de părere că „noroc mare va veni la bătrânețe”. În plus, dacă una dintre aceste stele se află în zona Ascendentului, „viața va fi glorioasă, practică, orientată spre conducere, ocupată cu multe activități și bogată în resurse”.

3. Caută longitudinea zodiacală și latitudinea cerească a lunii tale! Longitudinea zodiacală a lunii reprezintă pur și simplu gradul lunii tale în semnul său din harta natală.

Latitudinea lunii tale face referire la distanța lunii la nord sau la sud de ecliptică. Dacă luna se potrivește cu oricare dintre stele strălucitoare, în special prin plasarea semnelor sale, Anon379 spune că „o viață generată într-un astfel de moment va fi strălucitoare, notabilă și mult mai ușor de traversat”.

4. Stelele strălucitoare sunt împărțite în nouă categorii, fiecare descrisă ca o amestecare a două planete. În zilele viitoare, vom reveni în detaliu cu explicarea grupului Venus/Mercur, ca exemplu, și apoi vom oferi o prezentare generală pentru celelalte opt.

Dacă înțelegi deja natura planetelor, atunci poți combina cuvintele cheie ale acestora pentru a găsi un profil de stele.

Îți recomandăm să citești și: Cele TREI metode astrologice pentru utilizarea stelelor fixe în harta natală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel