Cum ești ca mireasă în funcție de zodia ta? Ce o să regreți? Ce spune lumea?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Atunci când ne gândim la zodii, ne dăm seama că acestea sunt unite sub umbrela unor trăsături comune. Cum anume ești ca mireasă în funcție de zodia ta? Cine planifică nunta la sânge și cine nu ar merge nici la propria nuntă? Detalii mai jos. 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

S-ar putea să fii printre acele mirese neconvenționale care vor dori o nuntă pe placul lor pe care e posibil să o planifici în totalitate pentru ca în ultimul moment să schimbi complet tema, decorul și meniul, spre disperarea celor din jurul tău. Pe de altă parte, se anunță un adevărat război al tăierii invitaților de pe listă. Ceea ce se anunța o nuntă mare inițial, se va dovedi o revoluție. 

un lucru pe care o să îl regreți: că ai lăsat-o pe mătușa de la Fetești să participe. Știai că o să te calce pe nervi.

ce o să vorbească toată lumea: că nu le-ai dat sarmale, cine a mai pomenit asta? Nuntă fără sarmale?

Taur/ Ascendent în Taur

Probabil că ai stat să planifici evenimentul cam 2 ani și jumătate sau chiar 3. Ai făcut calcule peste calcule, ai negociat cu cei de la restaurant. Ai mers la degustarea meniului și l-ai bătut la cap pe mire să verifice de mai multe ori vinurile care vor fi servite. Ai anunțat din timp invitații cât au de plată, cât costă meniul și ai pregătit plicuri pentru ei pe masă în caz că au uitat să își ia de acasă. 

un lucru pe care o să îl regreți: că nu ai făcut și tu ca ăia din străinătate o listă cu cadouri pe net pe care să ți le livreze magazinul direct, nu să stai să mai cari tu toate pungile. 

ce o să vorbească lumea: numai de bine: au mâncat pe săturate, au dansat fantastic, și bufetul ăla de dulciuri, așa ceva rar vezi.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ai citit o grămadă despre toate aspectele potrivite nunții, ai ales data după mișcările Soarelui, te-ai asigurat ca nu cumva să fie Mercur retrograd, că nu semnezi contracte pe așa ceva, apoi ai vorbit cu invitații, te-ai răzgândit de vreo o mie de ori cu privire la locul unde trebuie să se desfășoare totul. Până la urmă ai lăsat prietenii să aleagă ce le-ar plăcea după ce ai făcut un poll. Ai avut o cabină specială de făcut poze la minut și cele mai faine focuri de artificii. 

un lucru pe care îl regreți: nu a venit suficientă lume, au fost doar 300 de persoane.

ce o să vorbească lumea: că nu le-a plăcut restaurantul, ei votaseră altceva.

Rac/ Ascendent în Rac

Ți-ai găsit destul de repede rochia perfectă, a fost dragoste la prima vedere, culori calde, o ușoară tentă de roz, buchetul de bujori roz, voalul pe care l-a purtat mama, dar și bunica, bijuteriile de familie. Desigur că întreaga familie este invitată, ai făcut în așa fel încât să te asiguri că mesele rotunde sunt mari și toată lumea poate conversa cu toată lumea. Te-ai asigurat că vă vedeți cu toții la ciorba de potroace a doua zi la nași acasă și apoi mergeți la voi acasă și continuați cu o mică petrecere și acolo. 

un lucru pe care îl regreți: nu a mai trăit bunica să vadă și ea ce frumos a ieșit totul.

ce o să vorbească lumea: ca de obicei, or să se bârfească între ei.

Leu/ Ascendent în Leu

Ai făcut tot posibilul să ai cea mai strălucitoare rochie cu cristale Swarovski, nimeni nu știe cât ai dat pe ea și nici nu o să afle nimeni nimic legat de creditul ăsta. Ai reușit să îi împaci pe toți ca să ai pozele perfecte de familie. Tortul cu șapte etaje are consistența perfectă și 401 de trandafiri sculptați în zahăr și marțipan. Cascade de flori coboară din tavan, iar piramida de pahare de șampanie este mai îmbietoare ca niciodată. Ah, uite, a venit și presa!

un lucru pe care îl regreți: nu ești sigură dacă decorul a fost suficient de opulent, trebuia să te ocupi singură de lumini.

ce o să vorbească lumea: or să te bârfească, iar tu o să fii încântată pentru că știi că doar cei importanți sunt bârfiți.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Ai avut trei agende separate în care ai notat fiecare detaliu, dar și trei persoane din domeniu care să te ajute cu organizarea nunții. Ați discutat despre culori, despre asortarea fețelor de masă cu florile, florile cu rochia, rochia cu machiajul, machiajul cu cravata soțului și da, ce rămăsese? Ați calculat cu exactitate care vor fi prețurile, ați estimat cine va da mai mult, cine nu o să dea deloc, de câți ani de muncă e nevoie ulterior pentru a acoperi costurile evenimentului. 

un lucru pe care îl regreți: ai uitat pașii la dansul mirilor. Ai avut atâtea pe cap încât pur și simplu nu ți-i mai aminteai.

ce o să vorbească lumea: că muzica e prea plictisitoare, n-au avut și ei o sârbă, să joace românește

Balanță/ Ascendent în Balanță

Rochia, pantofii, accesoriile, coafura, machiajul, fiecare floare și frunză din buchet, apoi cerceii, colierul, culoarea unghiilor, da, toate au fost analizate atent și create astfel încât să fie armonie, artă, spectacol, încântare. Petrecerea a fost undeva într-o grădină de vară, cu becuri colorate și panglici, iar invitații au fost rugați de mai multe ori să vină doar dacă vor, doar dacă simt și ei, să nu se supere nimeni. Pentru că ai avut doar câțiva invitați, aceștia și-au comandat ei ce mâncare au dorit, tot ca să nu se supere nimeni. 

un lucru pe care îl regreți: ai uitat să aduci câteva cadouri în plus pentru invitații care veneau cu copiii.

ce o să vorbească lumea: că n-au avut și ei meniu de nuntă, au trebuit să își comande singuri... ce e porcăria asta?

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

I-ai lăsat pe nași să se ocupe de toate detaliile importante, ai stat ca pe ghimpi în biserică pentru că te strângeau de mama focului pantofii. Ai avut încă de la început un plan de ieșire din nebunia asta, așa că ai făcut treaba cu mașina aia cu „just married” și imediat după primul pahar de șampanie, ți-ai luat victima, pardon, soțul de mână și ați fugit să faceți o repriză de alpinism. 

un lucru pe care îl regreți: absolut nimic, nu trăiești tu ca să ai regrete.

ce o să vorbească lumea: ia, uite, mă, a găsit până la urmă pe cineva să o ia. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Ți-ai dorit o nuntă ideală, nebunească, ceva ieșit din comun, o aventură pentru toată lumea. Așa că ai închiriat un autobuz și i-ai dus pe toți la mare, pe plajă unde ați avut o ceremonie emoționantă cu un sobor de preoți și o predică pe măsură din care să aibă toată lumea de învățat. Petrecerea a fost la un restaurant pe malul mării, iar apoi ați dansat cu toții desculți pe plajă.

un lucru pe care îl regreți: că nu te măriți în fiecare zi, a fost pe inima ta.

ce o să vorbească lumea: ia uite, maică, numai pe acilea nu mă purtau picioarele, dar nu putea să facă și ea ceva mai ca oamenii?

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Restaurant, etichetă, invitații care primesc notificări cu dress-code, nimeni să nu întârzie, programul artistic începe la o anumită oră, tortul vine după ceas, nu mâncăm friptura aia când vrem noi. Rochia este albă, imaculată, pantofii au exact tocul perfect, nu se mișcă o cută, nu se vede un rid, nu e nimeni în plus pe lista de invitați, șampania are temperatura perfectă. Soțul este perfect, conduce o multinațională.

un lucru pe care îl regreți: că nu ai făcut un eveniment separat pentru rude. Nu e ok să amesteci colegii de liceu cu rudele din Bucovina.

ce o să vorbească lumea: nimeni nu zice nimic că le e frică.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nuntă? Care nuntă? Ah, da, party-ul ăsta în care toți dansăm nebunește și dăm shoturi? Rochie de mireasă? Ce este aia? Uite mireasa care o să poarte fustă mini și cel mai probabil pantofi sport sau niște cizme de cowboy. Coafor? Dar ce am înnebunit? Buclele rebele le am deja, îmi pun poate niște șuvițe albastre, știți cum se zice, ceva nou, adică cizmele, ceva vechi, fusta mea de club, ceva împrumutat, brățările alea mișto ale soră-mii și ceva albastru, șuvițele astea.

un lucru pe care îl regreți: că nu te-au furat decât de două ori, prima dată în club, a doua oară pe Arcul de Triumf. A treia oară ai fi mers undeva să faceți și karaoke.

ce o să vorbească lumea: naiba știe, au băut prea mult ca să fie coerenți. 

Pești/ Ascendent în Pești

Prietenii te-au ajutat să organizezi ceva, apoi familia a contribuit cu anumite idei cu privire la rochie, tot ei au stabilit lista cu invitați. Nu ai avut oricum niciun chef să faci nuntă. E doar o hârtie, e doar un act. Tu vrei să pleci direct în vacanța aia în Grecia, unde să cânți alături de chitaristul tău iubit care uite, te-a luat de nevastă, ce chestie și cu viața asta. 

un lucru pe care îl regreți: nunta în sine, nu mai bine vă dădeau direct vouă banii?

ce o să vorbească lumea: aștia sunt complet cu capul în nori, maică, generațiile din ziua de azi...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel