Cum îi afectează Nodul Sud în Balanță pe nativii Vărsător? Recomandări până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

La 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025. Vezi la ce trebuie să fie atenți cei născuți în semnul Vărsătorului și cei cu ascendent în Vărsător.

Pe 12 iulie anul trecut a avut loc o schimbare semnificativă în axa Nodurilor Lunare! Începând din decembrie 2021, acestea au traversat axa Taur-Scorpion, focalizându-se pe aspecte precum crizele, supraviețuirea și resursele.

Însă acum, atenția se îndreaptă către relații și identitate personală. Până în ianuarie 2025, se vor produce schimbări în parteneriate, mai ales pentru cei marcați de semne cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

Perioada Nodului Sud în Scorpion ne-a adus provocări legate de supraviețuire, începând din decembrie 2021. Acum, cu Nodul Sud în Balanță, ni se cere să găsim echilibrul în relațiile noastre, dar doar după ce ne-am conturat identitatea personală.

Desigur, Balanța aspiră la echilibru, dar Nodul Sud aduce elementul dezechilibrului în această ecuație.

Ai în vedere și: Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Berbec? Previziuni valabile până în ianuarie 2025

Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător?

Tu ai face bine să iți adresezi următoarele întrebări. Câte cursuri ai urmat sau câte călătorii ai avut ocazia să experimentezi? Câte diplome ai obținut și cum le-ai valorificat? Deși poți fi entuziasmat de ideea de a încerca diverse experiențe, momentul decisiv este atunci când aplici cunoștințele dobândite pentru a obține rezultate tangibile.

Având Nodul Sud în Casa a 9-a, în Balanță, este important să reflectezi la modalitățile în care poți împărtăși și altora ceea ce ai învățat. Cum poți transforma cunoștințele acumulate într-o resursă practică? Astfel, vei descoperi că nu trebuie doar să acumulezi informații, ci și să le împărtășești cu ceilalți. Acest lucru poate aduce beneficii semnificative pentru tine.

Poate ai visat să explorezi diverse locuri. Nodul Nord în Casa a 3-a îți sugerează să te bucuri de călătorii, dar mai aproape de tine. Mai mult decât atât, te îndeamnă să aplici, în practică, ceea ce ai învățat recent. Fii mai vizibil, scrie și fă-te cunoscut în diverse medii, pentru a împărtăși cunoștințele tale prețioase cu ceilalți.

Pune în practică aceste recomandări, indiferent de domeniul în care activezi, deoarece sunt relevante pentru evoluția ta până în 2025.

Pe lângă aspectul profesional, Nodul Nord te îndeamnă să te reconectezi cu verișorii, frații, vecinii și cei apropiați din viața ta. Este momentul să îți îngrijești relațiile interpersonale și să cultivi legăturile cu cei dragi pentru o mai bună armonie în viața ta.

Tu știi cum poți să scazi tensiunea arterială? Avem informații prețioase pentru tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel