Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a cincea chakre

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Sistemul de chakre, care reprezintă centrele de energie spirituală ale corpului, documentate pentru prima dată în primele texte hinduse, poate servi drept una dintre aceste mijloace de autocunoaştere. Află despre ce ne vorbește cea de-a cincea chakră!

Există un motiv pentru care semnele zodiacale, arhetipurile de stil și testele de personalitate rezonează adesea atât de profund: un obiectiv nou pentru a ne înțelege pe noi înșine poate pune totul în evidență. 

Deci, fiecare chakră poate fi asociată cu o anumită locație în corp, un sens spiritual și cu un scop funcțional.

Unde apar chakrele în viața ta? Sunt vindecători intuitivi, precum Dana Childs și Cyndi Dale, care spun că chakrele sunt persoane în sine, cu puncte forte, dar și puncte slabe. Aceste două persoane speră să regăsim câteva părți din noi înșine în tipurile de personalitate ale chakrelor.

Cum să înțelegem chakrele majore?

Te poți gândi la aceste chakre ca la un horoscop al energiilor, aliniate cu prismele de sunet și de lumină, care creează realitatea interioară și exterioară.

Să definim și chakrele. Ele sunt centre de energie invizibile, care acționează între ele, mediul extern și alte ființe vii. Toată lumea are o formare unică de chakre.

Este adevărat că unele chakre se vor exprima într-un mod mai puternic, iar altele mai puțin. Însă, fiecare individ poate să aibă o chakra esențială pentru sinele său.

Dacă îți identifici chakra majoră și înțelegi energiile care te fac special, poți să fii mai conștient de propriul tău sine. Poți să ai mai multă grijă de tine, să te preocupi de sănătate și să îți îndeplinești scopurile în viață.

De aceea, îți vom prezenta punctele slabe și punctele forte ale fiecărei chakre. Nu îți rămâne decât să te identifici cu cea mai potrivită descriere.

A cincea Chakră este Comunicatorul

A împărtăși, a învăța, a preda - acestea sunt activitățile care te luminează.

De obicei, trăiești pentru a explora filosoficul. Prețuiești toate formele de comunicare și poți captiva aproape toată atenția oricui prin capacitatea ta de a spune povești cu expresivitate, entuziasm și alegerea perfectă a cuvintelor.

Mai presus de toate, te-ai angajat să cauți și să spui adevărul. Asta înseamnă că oferi sfaturi grozave celor din jur. Doar ai grijă dacă dorești să impresionați pe cineva - poate fi tentant să exagerezi puțin. Evită gândurile intense, dacă poți, sau acestea îți vor provoca anxietate.

Chakra Vishuddha  este Chakra gâtului

Vishuddha este al cincilea centru energetic, situat în regiunea mărului lui Adam și a glandei tiroide.

Este cea care dăruiește inteligență rapidă, dar și profundă, cea mai înaltă viziune simbolică și intuiție spirituală. Mai mult, este centrul purității, armoniei, păcii, idealurilor superioare, rafinamentului și înălțării.

Reprezintă un "cuptor" în care toate experiențele bune și rele sunt transformate în puritate și binecuvântare. 

Aspecte importante: puritate, intuiție, receptivitate superioară, armonie, seninătate, cunoaștere spirituală, calm.

Chakra gâtului este sediul vorbirii, ce guvernează expresia creativă și comunicarea.

Cuvintele cheie sunt: elevare, experiențe, inspirație, revelații estetice, spațiu, dar și timp

Alte caracteristici: bucurie, farmec divin, puritate și bunătate

Îți recomandăm să citești și: Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a patra chakre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel