Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a treia chakre

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Sistemul de chakre, care reprezintă centrele de energie spirituală ale corpului, documentate pentru prima dată în primele texte hinduse, poate servi drept una dintre aceste mijloace de autocunoaştere. Iată despre ce ne vorbește cea de-a treia chakră!

Există un motiv pentru care semnele zodiacale, arhetipurile de stil și testele de personalitate rezonează adesea atât de profund: un obiectiv nou pentru a ne înțelege pe noi înșine poate pune totul în evidență. 

Deci, fiecare chakră poate fi asociată cu o anumită locație în corp, un sens spiritual și cu un scop funcțional.

Unde apar chakrele în viața ta? Sunt vindecători intuitivi, precum Dana Childs și Cyndi Dale, care spun că chakrele sunt persoane în sine, cu puncte forte, dar și puncte slabe. Aceste două persoane speră să regăsim câteva părți din noi înșine în tipurile de personalitate ale chakrelor.

Cum să înțelegem chakrele majore?

Te poți gândi la aceste chakre ca la un horoscop al energiilor, aliniate cu prismele de sunet și de lumină, care creează realitatea interioară și exterioară.

Să definim și chakrele. Ele sunt centre de energie invizibile, care acționează între ele, mediul extern și alte ființe vii. Toată lumea are o formare unică de chakre.

Este adevărat că unele chakre se vor exprima într-un mod mai puternic, iar altele mai puțin. Însă, fiecare individ poate să aibă o chakra esențială pentru sinele său.

Dacă îți identifici chakra majoră și înțelegi energiile care te fac special, poți să fii mai conștient de propriul tău sine. Poți să ai mai multă grijă de tine, să te preocupi de sănătate și să îți îndeplinești scopurile în viață.

De aceea, îți vom prezenta punctele slabe și punctele forte ale fiecărei chakre. Nu îți rămâne decât să te identifici cu cea mai potrivită descriere.

A treia Chakră este Gânditorul

Ești cel al cărui creier bifează ca un computer pe măsură ce procesează constant idei, gânduri și date. Prosperi și ești pozitiv. Ai mereu o atitudine care îți spune că poți să faci orice. Ba mai mult, ești intelectual, logic și foarte bine structurat. Te dezvolți cel mai mult atunci când faci planuri și ești capabil să ții cont de detalii.

Însă, tinzi să fii cam vulnerabil la judecățile altora. Și nu prea scapi de perfecționism, care te poate paraliza. Ca să ai succes, trebuie să menții niște limite clare, să nu îți cauți scuze și să nu mai iei atât de personal ce spun cei din jur.

A treia chakră poartă și numele de Chakra Manipura sau Chakra buricului. Este al treilea centru energetic din corpul uman și centrul dinamismului.

Chakra Manipura este asociată des cu impulsul de a caută atenția, faima și puterea, dar și cu urmărirea câștigului.

Punctul declanșator se găsește pe coloană, în punctul opus ombilicului. Culoarea elementului este roșu aprins.

Caracteristicile principale sunt puterea, respectul și autocontrolul, iar cuvintele cheie sunt controlul, expansiunea și pasiunea.

Îți recomandăm să citești și: Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a doua chakre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel