Cum își îngrijesc Zodiile corpul. Relația pe care o are fiecare semn zodiacal cu corpul său

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Fiecare zodie este marcată de anumite trăsături care o fac să se comporte într-un anumit fel. Cum alege fiecare semn zodiacal să se îngrijească? Cum au Zodiile grijă de corpul lor? Aflați mai jos!

Disclaimer: acest text este scris pentru amuzament, dar și pentru evidențierea unor trăsături generale. Nu dorim să supărăm zodiile. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special compus nu doar din poziția Soarelui, ci și a Lunii, a Ascendentului, a lui Marte.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecilor le place sportul, sunt înnebuniți după mișcare, drumeții, înot și diverse alte feluri prin care se pot menține în formă. Un nativ Berbec va dori mereu să meargă la sală și va face asta nu doar pentru a se simți bine în pielea lui sau pentru a arăta bine, ci și pentru că își va dori să își consume cumva energia și focul care arde mereu în interiorul său.

În ceea ce privește îngrijirea personală, ritualul special al Berbecului e făcut cam pe grabă și nu mai e așa special, că se plictisește repede de el, e cam impulsiv, îi mai scapă anumite detalii, le mai schimbă din mers. E posibil, însă, ca din când în când să se bucure de un masaj care să îi relaxeze mușchii ăia mereu încordați. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii iubesc confortul, abundența, banii. Probabil că ritualul lor preferat e să își admire proprietățile, să își numere banii, să se gândească la cum să facă mai mulți bani. Lăsând gluma la o parte, Taurii s-ar putea să se confrunte cu sedentarismul, cu lipsa de chef de a face drumul până la sala aia exclusivistă la care și-au făcut abonament și preferă să mai ia o gustărică, să mai asculte o muzică de calitate. 

Când vine vorba de îngrijire personală, Taurilor le plac băile cu spumă, uleiuri relaxante, creme de corp care să le facă pielea catifelată. Cel mai probabil au o sumedenie de produse, creme hidratante, dar și o selecție de parfumuri care să îi facă să se simtă mult mai bine în pielea lor. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nativii Gemeni sunt mai preocupați de îngrijirea minții lor decât de cea a corpului. Aceștia vor dori să citească, să își antreneze creierul, să își provoace inteligența și să comunice cu ceilalți mult mai mult decât vor avea chef să se ocupe de metode de îngrijire a pielii sau a felului în care arată.

E posibil să încerce să facă o vizită la o cosmeticiană celebră, cel mai probabil la recomandarea unui prieten sau despre care au citit ei la un moment-dat undeva. Pentru că trec destul de ușor de la o idee la alta, s-ar putea să încerce mereu metode noi de slăbit sau diverse variante care să îi facă să se simtă interesanți.

Rac/ Ascendent în Rac

Racii sunt mereu atrași de confortul casei lor, de liniște, de curățenie și de felul în care nu au nicio grijă. Corpul lor este destul de important pentru ei așa că sunt printre cei care vor face destul de des vizite la medic ca să se asigure că totul este în regulă.

Când vine vorba de îngrijire personală, vor merge la spa, dar vor avea și un mic sanctuar acasă. De acolo nu vor lipsi niciodată lumânările parfumate, uleiurile și mai ales prosoapele de bumbac organic și halatul pufos.

Leu/ Ascendent în Leu

Leii sunt cei care vor să fie lăudați tot timpul, vor ca toată lumea să îi valideze și să fie în centrul atenției tuturor. Nu se vor da în lături de la nimic pentru a avea corpul perfect care să atragă toate privirile pe plajă. Sunt adepții operațiilor estetice dacă asta înseamnă că vor obține ceea ce vor așa. Deși nu le place prea mult să meargă la sală, sigur o vor face pentru că e musai să își arate mușchii în fața celorlalți.

Dacă se îngrijesc acasă, ritualul lor va conține cel mai sigur un ingredient: prețul piperat. O să își ia produse scumpe cu care se vor lăuda ulterior.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele sunt extrem de atente la detalii, în special la imperfecțiuni. Nimic nu o să scape ochiului lor critic. Fecioarele pot părea obsedate atunci când vine vorba de corpul lor. Vor încerca tot felul de diete, de metode prin care să slăbească, vor ține cure, vor încerca diverse ceaiuri în goana lor nebună după perfecțiune.

Ritualul de îngrijire a corpului va fi unul calculat după sfaturile instructorului personal, adaptat special pentru ei și care va fi aplicat cu precizie matematică în intervalul indicat.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Și Balanțele au nevoie de validarea celorlalți, de aceea vor face eforturi ca să o obțină. Pentru ele armonia și arta sunt chestiuni la ordinea zilei, deci vor dori să aibă corpul cât mai frumos pentru a se simți cât mai bine în pielea lor. Pentru acești nativi se potrivește zicala „baba suferă la frumusețe”, așa că vor trece prin tot felul de proceduri de epilare pentru a fi siguri că nu rămâne vreun fir de păr care să îi facă de rușine.

Felul în care se îngrijesc Balanțele este destul de haotic și de multe ori grăbit, pentru acești nativi s-ar putea ca rezultatul și ambalajul pe care îl prezintă celorlalți să fie mai important decât îngrijirea în sine.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Acești nativi sunt considerați a fi cuceritori, emană un magnetism greu de explicat și te fac să nu știi de ce naiba ești atras de ei. Scorpionii se mențin destul de bine în formă deoarece le place să facă mișcare, sunt activi, atrași de plimbări sau chiar de jogging. Mulți dintre ei se mențin în formă fără prea mult efort.

Când vine vorba de îngrijirea personală a Scorpionilor, aceștia sunt destul de meticuloși, le place să aibă părul aranjat, să se prezinte într-un anumit fel, adaptat fiecărei situații. Un Scorpion își va respecta corpul până la proba contrarie, când va ajunge să își facă rău într-un fel sau altul. Corpul lor e mereu supus unor situații extreme.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Inima unui Săgetător bate mereu pentru aventura care va urma, iar pentru aceasta are mare nevoie să se mențină în formă. Acești nativi sunt extrem de grijulii cu corpul lor și sunt atrași către mișcare, sală, dar și înot sau sporturi extreme.

Nu sunt genul care să exagereze cu măștile de păr sau cu cremele de corp, ci vor să mențină totul la un nivel cât mai practic și dacă se poate cât mai util și care să poată fi înghesuit rapid într-un bagaj. Vor căuta produse de îngrijire de tipul 3 în 1. S-ar putea ca stilul lor de viață să își pună amprenta pe felul în care arată.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Acești nativi sunt foarte calculați și țin cont de fiecare dată de ceea ce trebuie să facă pentru a ajunge în vârf. Dacă drumul lor către vârf depinde și de o condiție fizică bună, atunci o vor face. Sănătatea lor este importantă pentru ei și se vor îngriji de ea.

Pe de altă parte, ei sunt genul care vor ține la rutina lor cu anii. Nu prea vor dori să schimbe și nici să inoveze. Cel mai probabil au pe cineva la cosmetică sau la coafor care se ocupă de ei și de look-ul lor de ani buni.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorii sunt rebeli și nu respectă niciodată regulile. Nu știi ce anume ai putea să aștepți de la ei, deci te poți aștepta la orice. Le place să rămână independenți și dacă se poate nimeni să nu se atingă de libertatea lor, sunt revoluționari, așa că s-ar putea ca felul în care se îngrijesc să devină o modă sau o revoluție în diverse industrii.

Un Vărsător ține la felul în care arată corpul său, are grijă de masa musculară și iubește să meargă la plajă, așa că unul dintre modurile prin care își îngrijește pielea ar putea fi chiar statul la soare, faptul că se bronzează, pe care îl adoră și în felul acesta sintetizează și vitamina D.

Pești/ Ascendent în Pești

Romanticii Pești sunt mai mereu cu capul în nori. Sunt extrem de visători și le place muzica, distracția și tot ce ține de creativitate. Au o atitudine extrem de relaxată atunci când vine vorba de viață și se pot adapta cu ușurință în orice situații.

Peștii s-ar putea să își cam neglijeze corpul. Fie că sunt prea leneși să meargă la sală sau să își aplice o mască, fie că preferă să iasă cu prietenii în club decât să iasă la alergat, aceștia s-ar putea să aibă nevoie de cineva alături de care să practice un sport și să îi încurajeze să mănânce mai sănătos.

Ai citit și despre celulită? De ce apare și cum o poți trata. Click aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel