Cum ne afectează hainele starea de spirit

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
foto pexels
foto pexels

Starea de spirit nu se tratează cu pastile, noi ne eliberăm în moduri diferite: prin mâncăruri preferate, plimbări, întâlniri cu prietenii şi, desigur, haine frumoase. 

Chiar dacă vă simţiţi rău, o rochie frumoasă vă poate îmbunătăţi starea de spirit şi vă poate face să zâmbiţi.

Hainele influenţează starea de spirit - adevărat sau fals?

Cu siguranţă este adevărat! Dacă un bărbat alege un costum business pentru o întâlnire, inconştient îşi îndreaptă spatele şi îşi trage burta, o femeie într-o rochie de seară cochetă şi în stil festiv, zâmbeşte mai des, umerii ei sunt drepţi şi un zâmbet irezistibil îi apare pe chip.

Chiar şi cea mai iubită bluză, cu care aţi avut o întâlnire dezagreabilă sau aţi fost martorul unor necazuri, se va transforma într-o sursă de amintiri amare. Este mai bine să scăpaţi de astfel de lucruri o dată pentru totdeauna, fără a le oferi şansa de a fi în garderoba dv.

Având în vedere propria garderobă, merită să împărţiţi toate lucrurile în patru categorii:

1. Haine preferate, care se potrivesc perfect siluetei, provocând emoţii pozitive. Ar trebui să fie plasate în locurile cele mai vizibile şi să fie folosite în mod regulat.

2. Haine care din anumite motive nu se potrivesc. Acestea ar trebui puse într-o valiză până la vremuri mai bune sau dăruite cuiva. Nu este nevoie să purtaţi ceva care să vă sublinieze defectele siluetei sau să dezvăluie pliurile de pe burtă. Momente ca acestea nu fac decât să înrăutăţească lucrurile!

3. Hainele vechi, cele care trezesc emoţii plăcute. Pot fi păstrat şi ca suvenir.

4. Lucrurile asociate cu amintirile proaste - eliminaţi-le!

Există o concepţie greşită că un tricou vechi va fi în continuare util. Aşa se acumulează obiectele vechi, aşezându-se în grămezi de praf pe rafturile dulapului. Când scăpăm de gunoi, facem loc pentru ceea ce avem cu adevărat nevoie! Nu vă fie frică să aruncaţi! Este necesar să trataţi garderoba cu înţelepciune, alegând lucrurile nu numai în conformitate cu tendinţele moderne. Îmbrăcămintea ar trebui să aducă plăcere estetică, să arate stil individual şi să ofere încredere. Este necesar să vă îmbrăcaţi în aşa fel încât, mai presus de toate, să vă simţiţi bine în pielea dv., astfel obţineţi un plus de vitalitate, pe care îl remarcă ceilalţi oameni la dumneavoastră, citează Rador. 

Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului. Află răspunsul de la Sabina Georgescu, designer vestimentar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel