Cum ne afectează retrogradarea lui Marte în Gemeni? Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Cum ne afectează Marte retrograd în Gemeni și ce le așteaptă pe zodii? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a discutat pe larg, într-un interviu cu Andreea Cîrstea, astrolog și inginer. Află ce previziuni există pentru fiecare zodie și ascendent, din articolul nostru.

Retrogradarea lui Marte a început la 30 octombrie 2022 și se termină la 12 ianuarie 2023. Efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie. Pentru că este o planetă personală, o să simți destul de puternic acest tranzit.

Retrogradarea lui Marte în Gemeni ne testează răbdarea, cunoștințele și cuvintele. Cu această ocazie, ne dăm seama de modul în care s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Mai mult, energia Gemenilor face referire la comunicare, multitasking, progres intelectual și adaptabilitate. Datorită acestei retrogradări, poate să apară și reconversia profesională. Totuși, Marte va face mult zgomot pentru nimic.

În acest sens, am invitat-o pe Andreea Cîrstea, inginer-astrolog sau un astrolog-inginer, care să ne ofere mai multe detalii. Un specialist cu Marte retrograd în harta natală și, în ciuda meseriei de inginer de IT, este și astrolog acreditat. Pe Andreea o recomandă și Conjuncția Luna-Marte în Capricorn, dar și Conjuncția Saturn-Ascendent. Iată ce previziuni are, pentru fiecare zodie:

Mai jos previziunile pentru fiecare zodie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul acestei zodii, așa că se recomandă să aibă grijă la drumuri și la toate documentele pe care le au de semnat. Berbecii trebuie să fie atenți și la zona de comunicare și la modul în care se exprimă, pentru că pot fi mai vocali decât ceilalți. Atenție și la negocieri! Ai foarte mare grijă la ce cumperi și la ce vinzi, mai ales dacă plănuiești să achiziționezi mașini, până pe 25 martie. Pot exista certuri cu vecinii sau discuții cu rudele, din nimic.

Taur/Ascendent în Taur

Taurii sau cei cu ascendentul în Taur primesc o recomandare din partea Andreei. Dacă ai acest semn, fii cu băgare de seama la anumite afaceri. Contractele de muncă pot fi revizuite, iar veniturile pot suferi modificări. Din cauza acestui Careu cu Neptun, dacă ai de făcut cheltuieli până la 12 ianuarie, poți face investiții inutile. Cu Marte retrograd în Gemeni în Casa a doua, nu poți să fii econom.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt protagoniștii acestui tranzit, însă le poate fi înfrânat curajul. Stima de sine scade, la fel și energia, așa că simți nevoia să iei o pauză, fiindcă Gemenii sunt marcați mai mult de retrogradarea lui Marte. Pentru că Marte aduce multă furie și agresivitate, Gemenii sunt încurajați să facă sport sau să iasă în față, când este nevoie. Legat de sănătate, s-ar putea să revină anumite probleme pe care ai crezut că le-ai vindecat sau mici intervenții chirurgicale.

Rac/Ascendent în Rac

Marte își face de cap cu subconștientul Racilor, de aceea s-ar putea ca această zodie se se gândească mai mult la rănile pe care nu le-au tratat sau la fricile cele mai puternice. Poți explora mai mult această zonă spirituală, iar sănătatea mintală ocupă un loc foarte important până pe 12 ianuarie. Racii trebuie să-și dea seama că nu alții sunt de vină, ci și ei înșiși. Credință și meditație!

Leu/Ascendent în Leu

Leii pot fi influențați de prieteni sau de proiectele personale. Pot exista și anumite blocaje, referitoare la planurile pe termen lung. Ai grijă cu cine pleci la drum, în special pe partea de asociații sau organizații. Aceeași grijă se impune și la prieteni și anturaj. Nu e o perioadă bună pentru noi prietenii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Se fac reviziuri ale strategiilor în ceea ce privește jobul sau cariera. Nativii Fecioară trebuie să se gândească foarte bine încotro se îndreaptă și ce vor să schimbe. În relația cu șefii sau superiorii, ai grijă la modul în care abordezi discuțiile. S-ar putea să-ți sară țandăra din nimic și să regreți. Nu lua nimic personal.

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Marte retrograd în Gemeni, Balanțele sunt afectate de zona relațiilor cu străinătatea. Pot fi puse la îndoială și idealurile sau studiile. Dacă te-ai apucat de ceva, in zona studiilor, este important să nu renunți și să nu te lași păcălit. În ceea ce privește călătoriile sau mișcarea, renunță la grabă și la viteză excesivă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În această perioada cu Marte retrograd, poți observa o reevaluare interioară sau o transformare a vieții intime. Există riscuri financiare, dacă te confrunți cu acte sau moșteniri. Ai răbdare și fii perseverent.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Săgetătorii pot să revizuiască relații sau parteneriate, vechi sau noi. Pentru unii, pot exista și probleme legate de procese, dacă este cazul. Dacă intri în relații noi, nu le grăbi și apelează la răbdare.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Capricornii sunt vizați pe zona activităților de rutină, iar activitățile de zi cu zi pot fi date peste cap. La job, problemele pot să reapară, așa că ai răbdare, mai ales cu colegii de muncă. S-ar putea să se iște mici conflicte.

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Dacă ești Vărsător și vrei să intri într-o relație, apar îndoieli și poate o să te întrebi ce mai simți pentru cel de lângă tine. În cazul în care ești singur, ar fi mai bine doar să flirtezi.  Pot să apară și probleme în relațiile cu copiii, așa că nu fii agresiv, nici verbal, nici fizic. În schimb, este o perioadă propice pentru creativitate, mai ales în zona artistică.

Pești/Ascendent în Pești

În final, Peștii sunt afectați de Marte retrograd în Gemeni, pe zona de familie. Pot exista certuri,  agresivitate sau mici probleme în locuință. Nativii Pești trebuie să-și găsească echilibrul interior.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel