Cum răspunde la telefon fiecare zodie? Nativii care ți-ar închide în nas versus cei care preferă mesajele interminabile

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Au trecut 50 de ani de la primul apel telefonic mobil! Revenim în prezent și ne gândim cum răspunde fiecare zodie la telefon. Care sunt cei ce preferă discuțiile de maximum un minut, dar și nativii care ar vorbi cu cei de la capătul firului cât este ziua de lungă?

Berbec: simplu și concis

Berbecii sunt fani ai mijloacelor moderne de comunicare, însă doar atunci când au nevoie. Nu îi ține prea mult la telefon, fiindcă vei observa că îți răspund scurt și cuprinzător. Așa că nu te aștepta la email-uri lungi sau la conversații care durează ore întregi. Însă, Berbecii îți vor răspunde întotdeauna rapid și se vor concentra la ce au de spus. Te poți baza pe seriozitatea lor.

Taur: direct, dar dornic de discuții

Cum sunt Taurii când vorbesc la telefon? Dacă vorbim despre nativii îndrăgostiți, ar face orice să discute cu persoana dragă și de o mie de ori pe zi. Uneori, își găsesc destul de greu cuvintele, dar ar vorbi ore întregi cu cineva de care sunt interesați. Totodată, Taurii sunt și buni ascultători. Când vine vorba despre discuții formale, Taurii preferă să le vorbești deschis și direct.

Gemeni: se bucură să te audă

De obicei, Gemenilor le face plăcere să vorbească la telefon. Pot să nu te caute o perioadă și apoi să te surprindă cu un apel sau cu un mesaj. În comunicarea formală, nativii Gemeni sunt diplomați.

Rac: adoră mesajele

Da, Racilor le place să trimită mesaje! Au tendința de a scrie mult în general, așa că așteaptă-te la texte inopinate. Mai mult, îți pot trimite și mesaje amuzante, care să îți lumineze ziua. Dar să nu uităm că acești nativi sunt destul de pretențioși când vine vorba despre persoanele cărora le trimit mesaje.

Leu: iubește socializarea

Leii nu îți vor închide niciodată telefonul atunci când îți este lumea mai dragă. Sunt persoane ideale pentru vorbitul la telefon și își găsesc întotdeauna cuvintele potrivite să te facă fericit. Au capacitatea de a-și răspândi optimismul fie și printr-un simplu mesaj. Apelează la ei atunci când simți nevoia să vorbești cu cineva.

Fecioară: vorbește doar când este nevoie

Nu ai nimic foarte important de spus? Atunci ar fi indicat să nu suni un nativ Fecioară. Aceștia tind să fie comunicatori pasivi, deși sunt prieteni de nădejde. Așadar, atunci când îți oferă un sfat, o fac din toată inima și merită să ții cont de el. Însă, o Fecioară nu o să te sune doar ca să aibă ce să facă, ci preferă să discute când are ceva de spus. Nu o să găsești prea multe Fecioare care vorbesc ore în șir la telefon, decât dacă sunt îndrăgostite până peste cap sau dacă se vorbește despre ceva extrem de important.

Balanță: mesaje scurte dar cu esență

O Balanță nu îți va trimite mesaje interminabile sau texte siropoase. Ba din contră, o să primești mesaje scurte și importante, prin care încearcă să surprindă toată esența. Se spune că sunt mult mai buni în comunicarea față în față decât prin telefon. Însă, te poți baza pe ei că te ascultă și că îți sunt prieteni buni la nevoie.

Scorpion: nu îi da mesaje

Nu bombarda cu mesaje un nativ Scorpion, fiindcă rareori înțelege ce vrei să spui cu textele tale. Adică nu îți poate ghici ușor intonația sau faptul că te-ai supărat, așa că ar fi bine să îi dai un telefon și să îi spui ce simți. Sau și mai bine, să vorbești față în față.

Săgetător: este un ascultător grozav

Ai avut o zi grea și simți nevoia să vorbești cu cineva? Alege un nativ Săgetător! Folosește o mulțime de metode prin care vrea să îți arate ce simte sau ce gândește. Și apelează des la cuvinte amuzante. Sunt persoane foarte interesante, indiferent de forma de comunicare pe care o aleg.

Capricorn: Sună-l doar dacă îți trebuie ceva

Capricornii sunt foarte direcți la telefon sau prin mesaje, așa că, dacă nu te interesează să auzi părerea lor, nici măcar nu îi întreba ce au în minte. Rar se simt vinovați pentru cuvintele lor, dar ai grijă cum vorbești cu ei și ce mesaje le trimiți, fiindcă vor ține minte ani la rând. 

Vărsător: Sună înapoi și îți trimite mesaje

Vărsătorilor le place să discute cât mai mult cu familia și prietenii. Așa că vor folosi orice mijloc de comunicare inventat ca să țină legătura cu ei. Sunt amuzanți la telefon și știu să creeze o atmosferă pozitivă. Te sună înapoi și îți dau mesaje întotdeauna.

Pești: Îl poți ține la telefon cu orele

Dacă ai o relație bună cu Peștii, trebuie să știi că acești nativi nu se satură de vorbit la telefon. Sunt foarte sociabili și le face plăcere să te asculte. Vor să primească sprijin, dar știu și să îl ofere. Dacă ai pățit ceva, indiferent de oră, bazează-te pe un nativ Pești.

Citește și: Horoscop culinar. Ce pizza ți se potrivește în funcție de zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel