Cum să alegi cristalul potrivit pentru tine? Cum îl activezi?

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 19 iun, 17:06 | Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Timp de secole, cristalele au fost folosite în case pentru a îndepărta energiile negative, a încuraja prosperitatea, a îmbunătăți somnul și a crea armonie. Chiar și cele mai comune cristale de pe piață funcționează la nivel vibrațional și au capacitatea de a vindeca și proteja. Iată cum alegi cristalul potrivit pentru tine și cum îl activezi. 

Alegerea cristalului potrivit

Când cumperi cristale, ia în considerare sursa. Pune întotdeauna întrebări la magazinul local de cristale sau petrece timp cercetând magazine online de renume. Din păcate, practicile miniere neetice sunt obișnuite, iar cristalele absorb această energie negativă. Poţi participa la un spectacol de bijuterii sau minerale, dacă este posibil, deoarece vei putea să te întâlneşti direct cu cumpărătorii și minerii pentru a aduna informații valoroase despre practicile lor.

De multe ori, te vei simți atras de un anumit cristal. Când se întâmplă asta, mergi după intuiţie! Ridică-l. Conectează-te la vibrația sa. Dacă se simte bine, ia-l acasă și cercetează-i beneficiile. Dacă alegi un cristal din lista de mai sus, alege-l pe cel cu care te simți cel mai conectat. Nu poți lua o decizie greșită. Când ai dubii, mergi cu instinctul.

Curățarea și activarea cristalului

După ce ai achiziționat un nou cristal, este necesar să-i faci o curățare energetică - o simplă baie în apă sărată este cea mai ușoară metodă pentru Turmalina Neagră, Cuarț Trandafir și Shungit.

Cu toate acestea, unele cristale sunt deteriorate de apă (o regulă generală, nu folosi apă pentru a curăța o piatră sub 7 pe scara Mohs de duritate minerală). Curăță-le prin expunerea la lumina lunii pline. Aduci cristalele înăuntru la câteva ore după răsărit. O altă alternativă este de a le scufunda în fumul palo santo. Recomandarea e să cureţi cristalele o dată pe lună, deoarece acestea absorb constant energia. Reține că citrinul (și câteva alte cristale) nu necesită curățare.

Odată ce este curățat, introduci intenția ta în cristal pentru a-l activa. Faci acest lucru luând cristalul în mână, încetinind respirația, concentrându-te asupra intenției și apoi meditând. Dacă îți activezi cristalul pentru a îndeplini o anumită funcție (de exemplu, pentru atrage prosperitatea în cariera ta), fii cât mai specific/ă cu formularea intenției tale. Repetă intenția cu voce tare de câteva ori, apoi închide activarea cu o expirație lungă și cu recunoștință pentru sprijinul cristalului. Aminteşte-ţi că de fiecare dată când cureți cristalul, acesta trebuie reactivat.

Patru cristale pentru acasă, atunci când nu ştii ce să alegi

Fiecare cristal are o vibrație specifică pentru a absorbi și transforma energia, deci ar trebui să plasați cristale specifice în diferite zone ale casei dvs. pentru a satisface nevoile unice ale spațiului. Iată patru dintre cele mai versatile cristale cu care poţi începe:

Turmalină neagră

Turmalina Neagră  protejează împotriva tuturor formelor de energie negativă, stres geopatic și CEM. Pentru a-ţi proteja casa, creează o rețea plasând o bucată de turmalină neagră în fiecare dintre colțurile principale ale clădirii sau ale locuinţei din exterior. Pentru o protecție suplimentară într-un spațiu specific, așezați un cristal în fiecare colț al camerei respective. Când creați o rețea, conectați fiecare cristal cu aceeași intenție în timpul activării. Când le aşezi, repetă această mantră: „Fie ca această casă și toată lumea să fie protejată în permanență”.

Citrin

Dacă doriți să manifestați abundența și prosperitatea,  citrinul  este o necesitate. Așezați acest cuarț gălbui în colțul bogăției - colțul sud-estic al casei. Citrinul este uneori numit „piatra negustorului”, deoarece a fost folosit istoric pentru succesul muncii și radiază energie tuturor celor implicați. Ai grijă atunci când cumperi citrin, deoarece dealerii necinstiți tratează termic ocazional Ametistul, un cristal mai puțin costisitor, pentru a-l face să arate ca citrinul.

Cuarț trandafir

Creează un refugiu sigur în dormitorul tău, plasând mai multe cristale de cuarț trandafir în tot spațiul pentru a crea o atmosferă de armonie. Cuarțul trandafir activează și echilibrează centrul inimii și reprezintă vibrația iubirii şi a liniştii. Deoarece încurajează odihna și visele dulci, este un cristal minunat pentru camerele copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play