Cum să-ți surprinzi partenerul/a de Ziua Îndrăgostiților? Gesturi simple care îi vor demonstra iubirea ta

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Indiferent dacă sărbătorești sau nu Ziua Îndrăgostiților, data de 14 februarie poate fi folosită pentru gesturi tandre de iubire. Iată cum îți poți surprinde persoana dragă!

Pasiunea, liniștea și iubirea dintr-un cuplu sunt esențiale pentru fiecare dintre noi. Dacă ai ales să-ți surprinzi partenerul/a cu mici momente romantice de Ziua Îndrăgostiților, iată câteva idei pe care le poți avea în vedere!

1. Scrie-i o scrisoare

Da, ne aflăm în epoca tehnologiei, dar poți să o surprinzi pe persoana iubită dacă îi scrii o scrisoare. Nimic nu va fi mai personal de atât. Poți face asta indiferent dacă locuiți împreună sau nu, astfel încât surpriza să fie una minunată. Mărturisește-i sentimentele în scris sau vorbește-i despre un plan de viitor pe care ai vrea să îl duci la bun sfârșit alături de el/ea. Cu siguranță, va fi o un gest apreciat.

2. Gătește-i mâncarea preferată sau fă-i un masaj

Dacă nu sărbătorești această zi de 14 februarie, dar vrei să îți surprinzi partenerul/a cu un gest simpatic, uite la ce poți să te gândești. În cazul în care a avut o zi grea, ai timp și nu plecați nicăieri, oferă-i câteva momente de relaxare, care să o binedispună. Ai putea să-i gătești preparatul culinar preferat sau să te oferi să-i faci un masaj. Aceste lucruri aduc zâmbetul pe buzele oricui.

3. Mergi pe clasic!

Nu îți ajunge timpul să pregătești ceva special de Ziua Îndrăgostiților? Mergi pe clasic și cumpără o cutie cu bomboane de ciocolată și florile pe care le preferă partenera. Dacă vrei, alege și o bijuterie care știi că îi va face inima să tresalte de bucurie. 

4. Pregătește o excursie spontană

Dacă partenerul/a preferă călătoriile și nu îi displac ieșirile în natură, îi poți face o surpriză! Alege o plimbare sau un mic traseu montan, dacă aveți mai multe zile libere. Totodată, asigură-te că vei face cât mai multe fotografii în această mică plimbare. Iubitul/a se va bucura să le vadă într-un album când vă întoarceți!

5. Oferă un mic cadou

Îți poți surprinde partenerul de Ziua Îndrăgostiților cu un lucru mic, dar special, pe care știi că îl dorește de ceva vreme. Nu trebuie musai să aștepți ziua de naștere sau onomastica pentru a face acest gest. Poate fi orice, de la o eșarfă din mătase, până la o bluză nouă, un ceas performant sau o consolă de jocuri la care visa în ultima vreme.

6. Cursuri noi!

Dacă vrei să faci un cadou deosebit de 14 februarie pentru partener, fă-i o surpriză colosală! Poți să te înscrii la un curs sau la o activitate pe care acestea voia să o faceți împreună. Poate învățați amândoi să schiați sau mergeți la un curs de design interior!

Vezi și: TRIUNGHIUL AMOROS al zodiilor. Cum se manifestă fiecare semn zodiacal în relațiile de iubire?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel