Cum se „dau de gol” zodiile când înșală? Cum știi când înșală fiecare semn zodiacal?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage

Există tot felul de caracteristici zodiacale interesante care ne fac să ne înțelegem mai bine unii pe alții. Vorbim astăzi și despre felul în care înșală zodiile. Cum ne dăm seama dacă ne înșală un Taur? Care sunt cele mai predispuse zodii la a recunoaște că au o aventură? Detalii mai jos. 

Cum se „dau de gol” zodiile când înșală? Cum știi când înșală fiecare semn zodiacal?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Acești nativi sunt impulsivi și nervoși, or să stea ce or să stea, dar nu se vor putea abține până nu vor intra într-un conflict cu partenerul. Vor ajunge să mărturisească singuri.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu or să vrea să spună nimic, însă natura lor posesivă îi va da de gol. Taurii înșală atunci când nu mai simt nevoia să fie posesivi cu partenerii lor. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pe Gemeni îi va da de gol felul în care vor acorda atenție altor lucruri, vor întârzia acasă și vor petrece mult prea mult timp pe social media. Când partenerul îi va întreba ce s-a întâmplat, nu vor ști ce să răspundă. 

Rac/ Ascendent în Rac

Racii sunt destul de vulnerabili și nesiguri pe ei. Atunci când ei înșală încep să creadă că și partenerul lor o face. Zona de conflict îi va duce în punctul în care vor recunoaște că au o aventură.

Leu/ Ascendent în Leu

Leilor le va fi lene să șteargă urmele infidelității. Cu siguranță că mai devreme sau mai târziu partenerii lor vor găsi poze, mesaje sau emailuri care îi vor da de gol. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele vor deveni mai critice ca niciodată cu partenerii lor, vor avea tendința să le scoată ochii pentru orice detaliu nesemnificativ. Acest mic semnal de alarmă va ajunge să le trezească semne de întrebare partenerilor lor. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele vor face tot ce e posibil ca să își ascundă urmele, însă minciunile se vor strânge după o perioadă de timp și nu vor mai fi credibile, iar aventura va ieși la iveală. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Deși sunt printre cei care țin cel mai bine secretele, natura lor zdruncinată și haotică atunci când vine vorba de dragoste s-ar putea să îi aducă la a fi prinși în fapt. Adevărul iese la lumină mai devreme sau mai târziu. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător 

Săgetătorii sunt cei care la fel ca Balanțele vor face orice ca să acopere urmele aventurii lor, însă la un moment-dat vor uita și ei ce au mințit și se vor da de gol. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii vor trăi cu sentimentul că nimeni și nimic nu îi poate descoperi pentru că au calculat totul cu exactitate, cel mai probabil chiar amanții lor îi vor da de gol. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La fel ca Berbecii, Vărsătorii se vor enerva din orice pe vechiul lor partener de cuplu, la nervi vor ajunge să spună singuri ce s-a întâmplat și să pună punct relației. 

Pești/ Ascendent în Pești

Cu latura lor extrem de visătoare, dar și cu nevoia de a se mula cu totul pe noua relație, Peștii nici măcar nu vor încerca să se ascundă, ci își vor trăi aventura în văzul lumii. 

sursă: timesofindia.indiatimes.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel